Apasági nyilatkozat tétele hogy működik?
Figyelt kérdés
hová kell menni, mennyi idő, meg mennyit kérnek érte?2013. jún. 19. 22:12
11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, ennek a hölgynek pedig akkor írok. ő a gyámos?
2013. jún. 19. 22:40
12/19 anonim válasza:
9. vagyok:
És azt elfelejtettem mondani, hogy a párom kérte az időpontot és kérdezték, hogy kinek milyen a családi állapota... Voltál-e házas, elváltál, stb.
13/19 anonim válasza:
2es vagyok
igen,ő a gyámos! remélem tudtam Neked segíteni! :)
14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, már írom is az e-mailt :)))
2013. jún. 19. 22:42
15/19 A kérdező kommentje:
egy nem idevágó kérdés, de látom nagyon benne vagytok a témában, abban tudtok segíteni, hogy mi van akkor ha az állando lakcímem 200km-re van? mert azt a választ kaptam h a kicsinek is az lesz és ott kell intéznem a papírjait. de hova szaladgáljak egy pár napos babával? :S
2013. jún. 19. 22:43
16/19 anonim válasza:
hát igen,az állandó lakcímed lesz a lakcíme a kicsinek. De elvileg jelezheted mindenhol,hogy oda semmilyen papírt ne küldjenek. az ilyen hivatalos papírokon,amiket ki kell tölteni ilyen-olyan dolgok megigényléséhez ( pl ) van olyan rovat,hogy levelezési cím. és akkor oda azt írd be,ahol laktok. De ezt minden ügyben jelezni kell,hogy oda ne küldjenek semmit, de nem kell azért elvileg elrohangálnod 200km-re.
17/19 anonim válasza:
és még valami, a munkáltatód is sok mindent el tud intézni,és a párod is. mert nem kellesz mindenhez feltétlen te. ha valamit még tudok segíteni,írj privit. 2es voltam
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
2013. jún. 20. 09:04
19/19 A kérdező kommentje:
írtam a gyámosnak is ,de hát nem jó az email cím visszajött vmi angol szöveges email. majd a sima gyámhivatal@erzsebetvaros.hu ra is irtam és oda is visszajött a hibás email :S
2013. jún. 20. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!