Mit lehet tenni a terhességi vizesedés ellen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:23
11/12 anonim válasza:
SEMMIT! :) Én most vagyok a 39. hétben, és a 16. (!) héttől vizesedek! Mindent próbáltam (felpolcolás, napi 6 alma + 3 liter víz, és még hozzáteszem, hogy életemben nem ettem annyi görögdinnyét mint ezen a nyáron-na ez sem segített)! A vérnyomásomat naponta 3szor kell mérnem emiatt, de az mindig tökéletes! Már nagyon várom a szülést, akkor tuti lemegy a víz. Nem elkeserítésképp írok :) és az sem biztos, hogy ez mindenkinél így van. Pont ma estem kétségbe, mert nem jön fel rám a sportcipőm...(sem a páromé :D )így fogalmam sincs, hogy holnap hogy megyek ctg-re! :D Kitartás! Amikor már a kezedben lesz a kisbabád, mindent elfelejtesz. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 12. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!