Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vmi tipp miért kívánom (és...

Vmi tipp miért kívánom (és nem vagyok egyedül vele! ) PONT terhesen a hülye mekikaját?

Figyelt kérdés

3.babámat várom. Nem vagyok egy nagy öko bio mami (még mielőtt..) de mekizést nem szeretem igazán, a gyerekeimnek is havi 1 szer lehet nagyival vagy apával menni, de nem vagyok a híve. Iszonyú sós, zsíros stb.nem gondolom, hogy ne lehetne meglenni nélküle.

Viszont. Terhesen olyan fokú vágy fog el már a meki ELŐTT s félek elmenni, annyira kívánom. Ölni tudnék egy fagyiért sültkrumplival (csak és kizárólag így együtt) vagy egy mc farm szendvicsért. Mi lehet az oka miért van ez így? Mi van benne hogy épp terhesen kívánom meg? De nem csak én vagyok így vele, jópár kismami ismerőstől hallom. Azért is érdekel , hogy esetleg mivel lehetne kivédeni kiküszöbölni, milyen tápanyaggal?

2013. jún. 19. 18:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mondjuk én úgy eltelek egy szendvicstől is hogy órák múlva is érzem a gyomromban.
2013. jún. 19. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Én dettó ugyanez voltam... 3 fagyi+krumpli. Szerintem a tejporra "kaphattunk" rá, amiből a fagyi van ~ calcium? :)
2013. jún. 19. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:

egyszer egyszer bele fér! Nekem is volt, hogy iszonyat megkívántam, sőt a kfc kajáért akár ölni is képes lettem volna!

Ennyi bele fér! :D

2013. jún. 19. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Én az első három hónapban gyakorlatilag mindentől rosszul voltam. Csak a sajtburgert bírtam megenni, úgyhogy szinte azon éltem :) Volt, hogy este tízkor találtam ki, hogy menjünk el a McDrive-ba fagyiért... Amúgy nagyon ritkán járok mekibe. 2-3 havonta egyszer.
2013. jún. 19. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Huuu én is így vagyok,hogy néha úgy de úgy megennék egy sajtburgert,vagy kfc-s kaját! Egyszerűen megérzem az illatot és akkor úgy érzem ennem kell egy szendvicset,különben egész nap ezen fog járni az agyam. :D
2013. jún. 19. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A mekis kaját ugyan nem, de az összes chipset, kólát nagyon meg tudom kívánni, pedig alapvetően nem is szeretem. Szerintem az intenzív ízek miatt van. Legalábbis nálam az volt. Először mindig az jött, hogy azonnal valami sósat / édeset, csak utána jutott eszembe, hogy konkrétan mit.
2013. jún. 19. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült,hogy a fagyit sültkrumplival eszem a mekiben :-) már nem vagyok terhes,de ha odatévedünk nagy ritkán,akkor ez tuti a menüm a része :-) amúgy én terhesen a dupla karamellöntetes fagyijukért voltam oda :D
2013. jún. 19. 22:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ most megpróbálom kicselezni magam házi hamburger sütögetéssl meg házi jégkrémmel kiváncsi vagyok sikerül e...
2013. jún. 20. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
:) Sok sikert hozzá! Biztos finom lesz!
2013. jún. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!