Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki volt már 4D-n, válaszolna...

Aki volt már 4D-n, válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés
A babamozi mellett megvizsgálják a baba belső szerveit is?Észrevennék az elváltozásokat?Pl. néznek agyi meszesedést ha van persze,vagy megnagyobodott májat vagy epét.Megnézik,észreveszik?Biztos a diagnózisuk?

2013. jún. 19. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálunk igen,mindent megvizsgált.

Nagyon alapos volt.A kis szivét,hogy négy üregű e,a veséjét,az agyát a gerincét stb.Megszámoltuk hogy megvan e az összes újja.Megnéztük a kis arcát,szemét,orrát.

Megmérte hány cm a babánk,a lába,a feje mindent.

Szerintem alapos vizsgálat esetén észre veszik,ha gond van!

2013. jún. 19. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
én tegnap voltam, és alá kelett írni 1 papírt hogy semilyen vizsgálatot nem végeznek méreteket sem néznek, szívhangon kívul mást nem néztek, de ez is város és intézmény függő lehet!
2013. jún. 19. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk alapos vizsgálat volt, szinte mm-ről, mm-re nézte át. De a 2. hozzászólást nézve, úgy tűnik, ez nem mindenhol természetes. Talán érdemes lenne előtte érdeklődni, és ha nektek nem elég csak a mozi, akkor olyan helyet keresni, ahol a vizsgálat is benne van az árba. (Én mondjuk ilyat keresnék)
2013. jún. 19. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem a 18-20 heti genetikai ultrahang szolgál arra, hogy megnézzenek minden mm-t a babán? Szerintem emiatt van, hogy sok helyen már " csak" mozinak tekintik, és egészségügyis szemmel nem is nagyon nézik.
2013. jún. 19. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, én azt a 2 perces 18. heti ultrahangot alaposnak semmiképp nem mondanám. Nálunk is megnéznek mindent 4D-n.
2013. jún. 19. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi voltunk már 4d-n! Teljesen végig nézték minden porcikáját a babának! :D

Nekem a 16. héten nézték most a babát, mert a 12. hetit nagyon összecsapták a kórházban!

2013. jún. 19. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is mindent végignéztek anno a 4D-n, még leletet is kaptunk.
2013. jún. 19. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez változó, én láttam olyan helyet, amikor nézelődtem hová menjünk, ahol vol külön "babamozi" Ennél nem néznek semmi ilyet. És pár ezerrel drágábban a babamozi mellett méznek mindent és konkrétan leletet bocsátanak ki! Ez teljesen alapos, hiszen ezeket szonológus végzi, a megfelelő programokkal, eszközökkel. Mi is ilyet csináltattunk!

Szóval ott kell megkérdezni, ahová szeretnél menni, mert eltérő lehet

2013. jún. 19. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták a Klinikán hogy a babamozik nagytöbbségében ilyen egészségügyi dolgokat nem néznek, sőt olyan is van ahol mondjuk nem is szólnak ha vmi eltérést látnak!

Nekem első babámnál a babamozi után 2 nappal találtak több mazgatvizet nagyobb gyomrot, az agykamrák és vesemedencék is határértéken voltak küldtek is tovább genetikára, szerencsére semmi gond nem volt aztán később, de nem hinném hogy 2 nappal korábban az nem volt látható.

De hát ott "csak" nézegettük a babát.

Egy másik terhességemnél pedig a lepényről nem mondtak semmit, leírták hogy mellső falon van holott egy héttel később hátsó falról indult és befedte az egész méhszájat.

Ami ugye azért fokozott figyelmet illetve szigorú pihenést igényel, de ezt a babamozin egy szóval se mondták.

A két hely amiről írok egyébként más más városban van és más más cég.

Szerintem az a biztos ha saját orvosa nézi át az embert tüzetesen a nagy uh-kon...

2013. jún. 19. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
9 es vagyok közben hogy írtam, írt előttem a 8as és igen kiegészíteném én is ezzel a mondókámat hogy ami CSAK BABAMOZI és így is hívják, ott nem adnak leletet (épp ezért amit írtam is hogy nem néznek a babán kívül így nagyon semmit) de természetesen van vizsgálat is de az meg nem babamozi. :)
2013. jún. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!