Babamozgás? Mikortól?
Figyelt kérdés
Mikortól kéne éreznem nagyon mozogni?20 hetes vagyok,néha érzek jövés-menést,inkább este,de nem sokat.Ti mikor éreztétek ugy igazán mindennap sokszor?2013. jún. 19. 14:08
1/6 anonim válasza:
22 hetes vagyok, naponta mondjuk 10-20 kis rúgást érzek, 20 hetesen még ennyit se, bár elég türelmetlen voltam már :)
először akkor éreztem, ha a bal oldalon feküdtem, tegnap pl. csak a jobb oldalon fekvéskor, és sokszor háton is. ha ülök, kevesebbszer van - vagy én érzem kevésbé.
azt nem tudom, meddig KELL érezni már valamit, de csak a 30. hét fölött kell figyelni arra, mindennap legyen x számú mozgás.
2/6 anonim válasza:
26 hetes vagyok első baba. nekem 17-18 körül volt olyan érzésem, hogy ez most már biztos ő. 19-en meg már kívülről is láttam.. de 20 után kezdett igazán erősödni. most már teljesen felismerhető. este és reggel érzem sokat, amikor lepihenek. napközben is, de akkor nem tudok annyira figyelni. elvileg 16-20 órát alszanak, úgyhogy sok mozgás nem várható :) ja és éjszaka. 2 és 5 körül.
3/6 anonim válasza:
16ik héten már éreztem,és onnantól minden nap és egyre erősebben a másodikat már hamarabb éreztem!
4/6 anonim válasza:
Én kb. 16-17. héten éreztem az első nagyon enyhe kis mozgásokat, onnantól folyamatosan erősödtek. Nekem is első baba, ráadásul mellső falon tapad a lepény.
5/6 A kérdező kommentje:
Érezni érzem én is picit,de azok a nagy rugások mikor lesznek?
2013. jún. 19. 20:43
6/6 anonim válasza:
19. héttől érzem, de a konkrét erőteljesebb rúgásokat kb ettől a héttől (22).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!