Nektek milyen volt az első babamozgás?
Én 18+5 napon éreztem elsőnek. Nem is csak éreztem, hanem láttam hogy dudorodik a pocim:))
Azóta inden nap érzem, hogy merre mászkál, egyszer a köldökömnél vagy mellette érzem rá egy 10 percre meg már alulról jönnek a kézzel is érezhető mozgások:)
Első kisbabám lesz, kislány:)
Igen, én is olyan 17. Hét környékén kezdtem el érezni, de nem mertem volna rá fogadni. Ugyanez az érzés csak olyan kis buborék szerű mikor kipukkan:)))
Gratulálok a babához:)
17 hetesen furcsa bizsergés volt,mint amikor pillangók szállnak a hasadban :) nem voltam benne biztos. Aztán igazán,tutira a 21.héttől éreztem (néha láttam is :)). 7 hónapos nagyfiú már :)
Boldog babavárást kérdező,életed legszebb időszaka előtt állsz és még annyi örömteli percben lesz részed! (kicsit irigyellek,szeretnék még egyet,de még túl korai lenne.szerettem terhes lenni.)
én olyannak érzem, mint amikor pl. sok futás után érzed, hogy lüktet a szíved. ugyanezt érzem, csak a hasamban, nem futottam előtte :) és nem ritmikus. de az érzés nekem ahhoz hasonlítható. mikor érzed, hogy ki akar ugrani a szíved a helyéről, s ráteszed a kezed a mellkasodra, s érzed, hogy pattog a szíved.
remélem, érthetően sikerült fogalmaznom :)
19 hetesen kezdtem el érezni :)
22hkm
A 16. héten éreztem először, és olyan volt, mintha apró kis, rendszertelen szívdobogás lenne a méhemből, majd ez erősödött. Aztán egyik napról a másikra a 18. hét végétől, 19. hét elejétől pedig belendült, és elkezdett nekifeszülni a méhfalnak, és olyan kis dudorodásokat csinált, mint a te babszid. Most a közös életünk 24. heténél járunk, sokat izeg-mozog, látványosan rugdal, ugyanúgy feszeng és mocorog, na meg persze csuklik. :)
Egy szintén kislányos kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!