Kismamák! Hogy bírjátok velem együtt ezt a forróságot? én 26 hetes terhes vagyok, így végig nagy pocival leszek nyáron, egészen szept. Végéig. Első baba, kisfiú nagyon rúgdos már, éjjel is keveset aludtam, habár kicsit hűvös van a lakásba.
Figyelt kérdés
Nektek volt hasmenésetek ennyi hetesen? Nekem van most egy kicsit. Mit esztek, isztok ilyen forróságba?2013. jún. 19. 13:22
11/13 anonim válasza:
Sziasztok! 26.hét, kisfiú és 4.baba. Én élvezem ezt a meleget, sokat vagyok kint. Annyit változott, hogy kicsit vizesedik estére a lábam, de reggelre elmúlik. Eddig a legjobb terhességem! Kitartást mindenkinek, péntekre enyhűl az idő!
12/13 anonim válasza:
Én 16 hetes vagyok, de nagyon szenvedek a melegtől. Főleg azért mert hason tudnék igazán jól pihenni, de már jó ideje nem tudok csakis oldalt aludni, ami nem igazán pihentető számomra. És erre jön még ez a borzalmas meleg...Nagyon várom a jövő hetet, amikor lehül majd a levegő.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok én is 26 hetes vagyok és egész jól bírom a meleget, sajnos én is vizesedek estére kezem már délután lábam csak este.
Nekem se szokták átadni a helyet a buszon a múltkor még majdnem föl is löktek annyira furakodtak hátra ketten mert volt még 2 szabad ülés, egy öreg néni akarta átadni a helyét, de hát most hogy ugrasszak fel egy idős nénit. Hihetetlen milyen emberek vannak.
Amúgy kitartás a hétvégére már állítólag enyhül az idő és jövő héten se lesz 30 foknál több sehol sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!