Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha volt nekem 2003-ban lézeres...

Ha volt nekem 2003-ban lézeres látásjavítószemműtétem a bal szememre akkor is lehet simán szülni vagy császárral?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Sógornőmnek még később volt, neki azt mondták egy évnek kell eltelnie. Műtét után 3 évvel egészséges babát szült természetes úton. Ráadásul nagyon nehezen, 48 órát vajúdott.
2009. okt. 11. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 18 éves koromban lézeres látásjavító műtétem, mindkét szememet operálták. Az orvosom azt mondta,hogy ha majd terhes leszek, el kell mennem ellenőriztetni a szememet és attól függ, hogy szülhetek-e simán, de hozzátette, hogy a retinám elég rossz állapotban van, úgyhogy elég sok esélyem van a császárra. Mikor terhes lettem, felülvizsgáltattam a szememet és nem engedélyezték a sima szülést a retinaleválás nagy kockázata miatt, ezért programozott császárral szültem. Először nagyon el voltam keseredve, mert szerettem volna természetes úton szülni, de végül beletörődtem, már nem bánom, a lényeg hogy most van egy szép és egészséges 4 hónapos kifiam.
2009. okt. 11. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 12 éve műtötték mind a két szemem, nem volt nagy dioptria. Tavaly szültem, elküldtek szemészetre. El is mentem de aznap elmaradt a rendelés a következő időpont meg szülés után lett volna jó pár héttel. Nem nézték meg a szememt, természeteset úton szültem.
2009. okt. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!