15 hetes terhes vagyok. 2003 óta szedek antidepresszánsokat árt-e a babának?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy 1 ideje már csak elvétve veszek be egyet-egyet!2008. febr. 3. 07:11
1/4 anonim válasza:
az antidepresszánsok, teratogen hatásuak, ugyhogy beszélj egy pszichiáterrel, ill., nőgyógyásszal! Én pszichiátrián dolgozom.
2/4 anonim válasza:
Sürgőssen beszélj a kezelőorvosoddal!! Semmiféle antidepresszánst, szorongásoldót, antipszichotikumot, neuroleptikumot nem szedhetsz terhesen, még elvétve egy-két darabot sem, árt a BABÁDNAK!!!! (rá is van írva mindegyikre hogy terhesen nem szedhető!!!!)
3/4 anonim válasza:
Hívd fel ezt a számot és kérdezd meg,mert itt tudják:06 1 363 2229
Itt a gyógyszerek magzatkárosító hatásával foglalkoznak!
4/4 anonim válasza:
Én az első babámmal szedtem, 10 mg-ot. Szívbeteg volt, annyira súlyosan, hogy a terhesség megszakítását javasolták. A következő terhességnél nem szedtem semmit, pedig voltak napok, hogy majd bele döglöttem. a kislányomnak semmi baja. Hogy a gyógyszer miatt lett e baja, senki nem tudja. Czeizel genetikus szerint nem. De azért csak eszembejut, hogy lehet miattam lett baja. nehéz ezzel együttélni. Dehát ha vkinek muszáj...én senkit nem ítélek el emiatt!! Aki nem volt depresszuós az nem tudja, hogy ez mit jelent! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!