Mi lehetett? Szedjek valami vitamint vagy várjubk. Még?
Érdemes már a tervezésnél terhesvitamint, vagy folsavat szedni. Ez nem segíti a megtapadást, hanem bizonyos fejlődési rendellenességeket előz meg.
Szerintem nyugodtan próbálkozzatok! Ha esetleg még egyszer ilyen pozitív teszt+vérzés lenne, akkor spec.orvosi vizsgálatra van szükség, hormonok stb.
Nagyon gyakori sajnos a korai vetélés, főleg első terhességnél, ettől még lehetsz terhes! Sok sikert!
nekem is sokan ajánltották a vitaminokat, mikor megcsináltam az első pozitiv tesztet azonnal vettem E vitamint, megtapadás miatt, szedtem egy jó pár napig, aztán a dokim azt mondta, hogy valamilyen terhesvitamint és B vitaminokat, igy vettem Magne B6-ot. (biztosan lehet kapni Magyarországon is, Szlovákiából vagyok).
De én várnék 1-2 menstruációt, hogy jobban kitisztuljak.
Első terhesség nekem sem jött össze, 12 hetesen halt el a baba, nyilván nálam kellett méhtisztítás. A dokim azt javasolta, hogy az első ciklust várjuk meg, majd javasolta a pozitív teszt után progeszteron szedését, valamint terhességi vitaminként a Femibion 800-at (folsav van benne!!!). Szerencsére hamar teherbeestem, most még magnéziumos is szedek, csak akkor, ha nem érzem jól magam. Az első trimeszterben a növekedés miatt sokat fájt a hasam és a magnézium nagyon jó volt (magnerot-ot szedek). Most ebben a nagy melegben is szedem, mert nem túl jó a közérzetem :(
14 hetes vagyok épp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!