Melyik kórházban lehet kérni hogy kádban szüljenek a kismamák?
Figyelt kérdés
Én az Uzsoki kórházhoz tartozom de nem tudok róla hogy ott lenne kádban szülés.2013. jún. 18. 12:23
11/14 A kérdező kommentje:
Ha nem is lehet kádban szülni , én annak is örülök ha vajlúdni lehet kádban . Viszont én ha agusztus végén szülök és szeretnék kádban vajlúdni akkor azt hogy tudom kérni , mert gondolom elég sokan szülnek és nem csak én kérném hogy legyen hely?
2013. jún. 20. 10:36
12/14 anonim válasza:
A fogadott dokidnak jó a hírneve a kórházban :) Viccet félretéve nem tudom. Ha problémamentes volt a terhességed és a szülés megindulása körül sincs semmi gond, akkor van esélyed, hogy vajúdhatsz kádban.
Konzultálj az orvosoddal ez ügyben. Lehet h ő nem is ajánlja.
13/14 anonim válasza:
Közel sem biztos, hogy tumultus lesz a kád környékén. Nálunk van a kórházban, de kb soha senki nem használta. Mondjuk egy folyosó, meg 2 ajtó van a kád meg a szülőszobák között, lehet, hogy ez is közrejátszik.
14/14 anonim válasza:
Uzsokis szülőszobalátogatáson az hangzott el, hogy a kádban vajúdást nagyon ajánlják, de a kádban nem lehet szülni. Aki akar, menjen keletebbre, vagy nyugatabbra... :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!