Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem látnak bajt a babával...

Ha nem látnak bajt a babával az uh-k során, akkor nincs is semmi baj?

Figyelt kérdés
Másképp kérdezve vannak olyan betegségek (és ha igen mik ezek), amiket nem tudnak uh-val észrevenni a vizsgálatok során? Akkor is ha sűrűn, 2hetente nézik át alaposan a babát?
2013. jún. 18. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen vannak ilyen betegségek. SŐT! Még a fizetős vizsgálatok sem 100%- osak. A Down-kórt is csak nagyjából tudják szűrni, az autizmusnak sincs látható jele magzati korban (és még csecsemő korban sem), és még sok- sok ilyen van. De az UH leleten rajta is van, legalábbis nekem mindháromnál rajta volt, hogy nem 100%-os.(máshogy fogalmazva)
2013. jún. 18. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első válaszoló írja. Semmilyen vizsgálat nem 100%-os. Szóval az sem mondható biztosra, amit szűrnek, és van, amit nem is lehet szűrni.
2013. jún. 18. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell arra gondolni, hogy mi lesz "ha" beteg lesz. Én az elejétől Tudom, hogy egészséges lesz!

A down-kórt nagyjában ki lehet zárni, ha csináltál kombinált trsztet, plusz a genetikain is minden rendben volt, és a 4d-n is, persze valóban nem 100%, hanem 95!

Ismerősömnek 4 és fél hónaposan vették észre a down szindrómát.

Amit az előttem író írt, igen vannak betegségek amiket semmi nem mutat ki.

De miért gondolkodsz ilyeneken?:)

25+4hkm

2013. jún. 18. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen sok olyan rendellenesség van amit ultrahangon nem tudnak szűrni és csak később derül ki. :( Sajnos vannak ilyenek. Illetve egyik ismerősömnek a 30. heti ultrahangon vették csak észre, hogy a babája A-Z- ig beteg és meg kellett szülnie 33 hetesen halva született.
2013. jún. 18. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók is írták, 100% sosincs!
2013. jún. 18. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Sőt olyan is van, hogy még születéskor sem derül ki, csak később, kisgyermek korban. De sztem ne idegesítsd magad ezzel.
2013. jún. 18. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!