Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Szülés megindítására" a...

"Szülés megindítására" a lépcsôzést hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés
Fèl òràn keresztûl folyamatosan lèpcsôzni vagy naponta kètszer-hàromszor lèpcsôzni?

#szülés #lèpcsözès
2013. jún. 17. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
fél órán keresztül. de a labda is jó, vagy a s*x, de a sima séta is jó. vagy a fel-le rugózó mozgás
2013. jún. 17. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség utolsó részében nem szabad megterhelö mozgást csinálni. Pont annyit szabad végezni amitöl egészségesen tudsz levegöt venni, amitöl nem lihegsz és az oxigén ellátásodat 100%-ig kielégíti. vagy is lépcsözni nagyon lassu menetbe szabad pont annyit amennyi jól esik.

Az én orvosom nagy sétákat ajánlott, annál jobb nincsen, az nem veszélyezeteti az oxigén ellátást (ami egy ekkora magzatnak már rettentesen fontos), és nem terhel le téged sem annyira.

Mivel melegebb van most már, menj el reggel 8-9 között meg este 8-9 között 1-1 órás sétára.

2013. jún. 17. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég voltam szülésfelkészítő tanfolyamon, ahol kifejezetten tiltották a lépcsőzést, mert indokolatlanul megviseli a méhlepényt, és kifáraszt.
2013. jún. 17. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem nagyon volt más választásom 4 emeletesbe lakunk a 4. em. en így muszáj voltam lépcsőzni hidd el nem használ, a baba úgy is akkor fog jönni amikor akar, én volt hogy 1 órán belül 4 szer mentem le és fel először a kutyával utána vele vissza utána bevásárlás, aztán rájöttem hogy a levelesládát nem ürítettem ki akkor azt is kiürítettem, és végül megint le kellett mennem mert a barátnőm lent várt, és nem indult a szülés pedig 39 hetes voltam végül 40+3 ra jött a lányom. Szerintem bízd a természetre, tudom hogy nagyon rossz mert már nehéz, de a pici érdekébe is.
2013. jún. 17. 15:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Inkább várom türelemmel az idejét :-)
2013. jún. 17. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot tutira tudok ezzel kapcsolatban írni, ha nem akar kibújni az a baba, akár a fejedre is állhatsz, akkor sem fog kibújni. Lépcsőzésre sem. Viszont a lábad úgy bedagadhat, mint a huzat és jól ki is fáradsz.:)

Szóval legyél türelmes, kitartás!:)

2013. jún. 17. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem bevalt egy masik modszer: a hasadra engedj olyan forro vizet amit meg kibirsz, ne egessen de jo meleg legyen 15 percen keresztul. Nekem reggelre elfolyt a vizem
2013. jún. 17. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én túlhordásos voltam,naponta nst... Vasárnap is menni kellett,a kórházban nem volt jó a lift,így lépcsőzhettem fel a negyedikre. Mikor mondtam a szülésznőmnek,nagyon nem örült neki,pont amiatt,amit már egy előző válaszoló írt. Egyáltalán nem tesz jót. Más az,ha felmész pár lépcsőfokon,minthogy hegyet mászol :) ja,és nem indította be a szülést :)
2013. jún. 17. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!