Mit tegyen ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Sógornőm 20 hetes terhes, és 2 hete folyamatosan megy a hasa. Volt már több orvosnál, folyamatosan figyelik a picit, szerencsére neki nincs baja, de a szervezete már teljesen lemerült. Volt valaki hasonló helyzetben? Tudtok valamit javasolni? Próbált már széntablettát, szénport, étcsokit, diétázik, most kólázik, mert azt is javasolták neki... Szed vitamint, hátha valami marad benne. Az egész család nagyon aggódik érte, eleve nagyon vékony, 50 kg volt, mikor teherbe esett, most 2 hét alatt 4 kg-t fogyott már. :(2013. jún. 16. 19:12
1/4 anonim válasza:
nemszed véletlenül magnéziumot. Terhességkor gyakran kell és nagy fózisban okozhat hasmenést.
Tudom, h nem valami meggyőző a gyógymód és baromi rossz íze van, de oldjatok fel teában egy csapott kávéskanál sót és kortyonként igyon meg belőle amennyit csak tud. garantáltan elmúlik a hasmenés és teljesen természetes gyógymód.
2/4 A kérdező kommentje:
milyen teában érdemes? köszi a választ egyébként.
2013. jún. 16. 19:52
3/4 anonim válasza:
Szia! 27.hetet kezdem, és napi 8db magnéziumot kell szednem, nekem nagyon megy tőle a hasam, lassan 1 hónapja. Kb. 4 napja jobb. Én csak könnyű salátát eszem, főtt burgonyát, párolt répát, és édeskömény teát iszom, meg ásványvizet. Semmi só, semmi cukor, semmi fűszer, semmi tejes dolog, semmi kávé. Amióta így eszem, nekem egy kicsit jobb lett. Jobbulást sógornődnek!
4/4 anonim válasza:
Nekem a 30. héttől volt ilyen gondom. Én Bolus Adstringens-t szedtem rá. orvos javasolta. Jó volt. Ill. ropi, pattogatott kukorica, keksz, főtt krumpli-ilyesmiket ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!