Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 12. heti eredményre azt...

Ha 12. heti eredményre azt írják kóros elváltozás nem látható, akkor már biztos, hogy egészséges lesz a baba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos személyesen ismerek olyan esetet, amikor még a 20-25. hétben is kiderült, hogy a gyermek értelmi fogyatékos lesz, mert az agya nem fejlődik rendesen.

De nem szeretnélek bestresszelni. Nyugodj meg! És reméljük a legjobbakat!

Könnyű szülést és egészséges babát kívánok neked!

2009. okt. 11. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Én,hogy jol lássunk mindent hétfőn elmegyek 4D-re is .Erre az ember szerintem ne sajnálja a pénzt.
2009. okt. 11. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos bármikor előfordulhat bármi a terhesség alatt, járjatok sűrűn kontrollra, vizsgálatokra, vérvételre és ultrahangokra.
2009. okt. 11. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem ez csak azt jelenti, hogy van két keze, két lába, azok normálisan nőttek eddig, van orra, szeme stb. De olyanokat, hogy gyomra, belső szervei vannak-e, az majd csek később derül ki. Volt itt egy anyuka, sajnos azóta nem hallottam róla, akinek a 18. hétben kellett megszakítani a terhességet, mert a kislányának nem fejlődtek ki a veséi, és ismereke egy olyan anyukát is, akinek a 8. hónapban halt meg a babája, mert a szívbillentyűi, vagy micsodái nem fejlődtek ki.

A babán minden fokozatosan fejlődik. Hogy kóros elváltozás nincs, azt jelenti, hogy egyelőre mindene új fejlődik, ahogy kell

Üdv, 24 hetes pocis

2009. okt. 11. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül egy 4d-s vizsgálat? És hol csináltatod?
2009. okt. 11. 11:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Debrecenben csináltatom magánrendelőben.10.000 ft.Én többször fogok menni így megnyugszom.
2009. okt. 11. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Orvosi szempontból fölösleges a 4d! A doki 2D-n is pontosan lát,söt! A 4D csak szórakozás a szülöknek,hogy ök is lássák. Majd meglátod,ha elmész,a doki 2D-n kezdi a baba vizsgálatát,utána vált 4d-re,de akkor már nem vizsgálja. Ök 2D- jobban látnak,mint 4D-n. Csak a szülöket nyugtatja meg a látvány,mi is voltunk a 22. héten,nagy élmény!
2009. okt. 11. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válazsoló! Ha a 4D-s uh diagnosztikai, akkor egy orvos-diagnoszta végzi és igenis többet mutat, mint a sima uh. Ott bizony, mára veséit is lehet látni a babának, hogy kifejlődtek-e. Egyébként én is fogok menni 12. heti diagnosztikaira, de nem azért, hogy babamozizzak, hanem, hogy minden lehetséges problémát kiszűrjünk. Az igaz, hogy később is kialakulhat olyan, ami még a 12. héten nem látszik, de akkor is alaposabb, mint egy sima uh. A babamozit legtöbbször nem is orvosok csinálják, így oda csak akkor megyünk, ha már a pofiját akarjuk látni.
2009. okt. 11. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Biztosat csak akkor tudhatsz ha megszületett. :)

32km

2009. okt. 11. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Az uh-s leletre mindig ráírják, hogy vannak rendellenességek, amik az uh-n nem látszanak. Így tutira csak akkor mehetsz, ha már megszülted. A genetikai vérvételek is elég megnyugtatók, azt még érdemes csináltatni.

Az 1. gyerekemmel nem voltam 4D-n, mert én is úgy hallottam, hogy jó látvány, de nem orvosilag nem mond többet, mint a sima.

A második babámmal elmentünk, mert alacsony az AFP. Itt is 3D-n nézegette a doki a belső szerveit, csak néha-néha váltott át 4D-sre, hogy az arcát mutassa, amit szinte végig takart. Szerintem nem érte meg a 10.000 Ft-ot.

2009. okt. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!