Ha 12. heti eredményre azt írják kóros elváltozás nem látható, akkor már biztos, hogy egészséges lesz a baba?
Sajnos személyesen ismerek olyan esetet, amikor még a 20-25. hétben is kiderült, hogy a gyermek értelmi fogyatékos lesz, mert az agya nem fejlődik rendesen.
De nem szeretnélek bestresszelni. Nyugodj meg! És reméljük a legjobbakat!
Könnyű szülést és egészséges babát kívánok neked!
szerintem ez csak azt jelenti, hogy van két keze, két lába, azok normálisan nőttek eddig, van orra, szeme stb. De olyanokat, hogy gyomra, belső szervei vannak-e, az majd csek később derül ki. Volt itt egy anyuka, sajnos azóta nem hallottam róla, akinek a 18. hétben kellett megszakítani a terhességet, mert a kislányának nem fejlődtek ki a veséi, és ismereke egy olyan anyukát is, akinek a 8. hónapban halt meg a babája, mert a szívbillentyűi, vagy micsodái nem fejlődtek ki.
A babán minden fokozatosan fejlődik. Hogy kóros elváltozás nincs, azt jelenti, hogy egyelőre mindene új fejlődik, ahogy kell
Üdv, 24 hetes pocis
Biztosat csak akkor tudhatsz ha megszületett. :)
32km
Az uh-s leletre mindig ráírják, hogy vannak rendellenességek, amik az uh-n nem látszanak. Így tutira csak akkor mehetsz, ha már megszülted. A genetikai vérvételek is elég megnyugtatók, azt még érdemes csináltatni.
Az 1. gyerekemmel nem voltam 4D-n, mert én is úgy hallottam, hogy jó látvány, de nem orvosilag nem mond többet, mint a sima.
A második babámmal elmentünk, mert alacsony az AFP. Itt is 3D-n nézegette a doki a belső szerveit, csak néha-néha váltott át 4D-sre, hogy az arcát mutassa, amit szinte végig takart. Szerintem nem érte meg a 10.000 Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!