A pocak hetrol-hetre sokat no? Elso babas 18 hetes vagyok. Eddig keveset nott de most szinte megugrott 1 het alatt.
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 17:17
1/6 anonim válasza:
Így csinálják ezt az apróságok, én pont ma szembesültem vele, hogy a nadrág ami 1 hete még jó volt most rám sem jön. Teljesen normális, hogy egyszer csak így megugrott a növekedés, de ne aggódj azért nem így fog menni lesz hét amikor nem lesz ilyen nagy változás.
2/6 anonim válasza:
nekem kb a 20. hétig nem volt valami nagy, aztán kb 2 hetente nőtt egy nagyot, majd újabb nagyjábl két hétig szinte semmi... a 28. hét után viszont szinte napról napra nő. anyum tőlünk utazott külföldre egy szombati napon. következő hét csütörtökön mentünk ki érte a reptérre és azzal fogadott, h szombat óta is látványosan nőtt még a hasam. ez ilyen :)
3/6 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy mindig valahogy szinte egyik-napról-a-másikra nőtt a pocakom. Nem tudom, hogyan csinálta a kislányom, de mindig így éreztünk a férjemmel, ő is így látta.
4/6 anonim válasza:
Nekem 13 hétől már lehetett láttni a pocim de nagyobb mértékű növekedést most kezdem el láttni 27 hétől .
28+6 hkm :)
5/6 fcsenike válasza:
Én is úgy voltam, ahogy te. Csomó ideig nem nőtt csak icipicit aztán nekem is a 18. hétnél kb hirtelen megugrott. Azóta igazán látni, hogy kismama vagyok. :)
6/6 anonim válasza:
Én most vagyok 22 hetes és simán letagadhatom a terhességem. Aki nem ismer az még az sem látja, hogy felszedtem 4kg-ot. Egyszerűen húsosabbnak tűnök mint amúgy. Én nagyon nagyon várom már, hogy végre mások is lássák, hogy babát várok, de csak nem akar a pocakom növekedni. A baba amúgy szépen gyarapodik, nincs vele semmi gond, sőt még hosszabb is egy picikét mint kellene, de szépen elfér a medencében, így esze ágában sincsen kifelé nővekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!