Kismamák ti hogy álltatok terhesen a hajfestéshez? Esetleg első 12. hétben hanyagoltátok csak vagy volt aki színezőre váltott stb? érdekelne véleményetek!
Mivel se azt nem bizonyították, hogy nem árt, se az ellenkezőjét, én óvatosságból inkább nem festem az első 12 hétben.
2 hét múlva lesz újra szép vörös hajzatom :-)
Én is 2 hete festettem be a hajam, feketére, az alap színem szőke, úgyhogy kénytelen vagyok festeni. Terhesség előtt 4 hetente, most a terhesség alatt próbálom minél tovább húzni, 6-7 hetente befesteni. Szabad levegőn lett festve, és nem magamnak csinálom, hogy minél kevesebbet szagoljam. Nem gondolnám, hogy ettől bármi baj történhetne. :)
12 hkm
Szia!
Én is szőkére festettem mindig, de a terhességeim alatt (most a 3. babám várom) soha nem festettem a tövét, kicsit hagytam lenőni a szokásos 1 cm helyett megvártam a 2 cm-t (kb első trimeszter) és azután barna melír csíkokat tetettem , majd legközelebb már szőkét is, így nem csúnya, bár igaz nekem így nem annyira tetszik, de nem kelt gondozatlan hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!