Ez szerintetek normális jelenség?
Figyelt kérdés
A párom mostanában alig van itthon velem, este 8-9-ig dolgozik, hazajön eszik, alszik. Ha kicsit korábban végez, akkor kimegy a hondás haverjaival találkozik, gyorsulásra jár, akkor sincs velem, de azt mondja menjek haza a szüleimhez pl. hétvégére, mert ő akkor is dolgozik, hogy ne legyek egyedül, mert rossz neki, látni, hogy unatkozok és punnyadok be (már táppénzen vagyok). De ha annyira idegesíti, hogy egyedül vagyok itthon, miért nincs velem legalább mikor korábban végez? Pánikol, amiért ha meglesz a baba sohova nem tud majd menni? Elég rossz gyerekkora volt, nem élhette ki magát, már 15 éves kora óta dolgozik, hogy segítse anyuját! De ezt eddig nem csinálta! Félek, hogy megcsal, de semmi bizonyítékot nem találok ezért gondoltam, hogy ez valami pánikszerű kiélésféle a nagy felelősség előtt. Lehet benne valami, vagy ti mit gondoltok?2009. okt. 10. 10:30
1/7 anonim válasza:
Simán lehet hogy megijedtt a nagy felelőségtől, ezért még kiéli magát elötte.Ne idegeskedj ezen mert ha meglesz a pici, tuti h. imádni fogja és rohan haza hozzátok.Lehet h. eleinte nemjól tűri majd a zajos éjjeleket és sírós délutánokat, de ahogy érezni fogja a pici ragaszkodását, biztosan változik a helyzet.Beszélgess vele olyan dolgokrol, amit majd hármasban csináltok,engeddjétek el a fantáziátokat h. milyen lesz a pici, miket fog csinálni,ki mit fog vele játszani, és h. ki mire fogja tanítani stb. Had érezze hogy ő ugyanolyan fontos ebben mint te, és érezze hogy számítasz rá.. sok sikert a babához 34h km
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtattál! Igen, biztos változni fog, mert nagyon várja az ő kis fiúutódját...nagyon büszke apuka lesz, pláne, hogy újra gyermek lehet vele/mellette, játszhat végre azokkal a játékokkal ami sajnos neki nem adatott meg, akkor biztos otthon lesz miután megszületik, csak most még máshogy éli ki magát!
2009. okt. 10. 11:47
3/7 anonim válasza:
szerintem se izgulj van hogy az én párom is dolgozik hétfőtől-szombatig,és vasárnap elmegy pecázni.neki ez a hobbija,de nem bántom érte kidolgozza magát,ennyit ő is megérdemel,bár ez miatt voltak lelki fájdalmaim,de ez is elmúlik.Lehet csak kicsit tényleg bepánikolt ha megszületik a babó majd figyeld meg hogy siet haza hozzátok!!!Te nem tudsz elmenni valahova,vagy valakivel hogy ne unatkozz?Bár engem a párom mindig hív pecázni ha megy,de én azt meg nem szeretem.Néha próbálj meg vele közös programot csinálni,amit mindketten szerettek!
4/7 A kérdező kommentje:
Szia második! Igazad lehet! amúgy nem unatkozok én otthon, meg mászkálok én is, csak szeretnék vele is lenni! Közös program, kitalálok valamit, de soha nincs idő megcsinálni! Ma elment dolgozni, 2 kor jött haza, most alszik és utána megy ózdra ott alszik és reggeltől nyomják a melót! Nem bírom már nagyon, de tűrök és próbálom elhitetni magammal, hogy ez csak decemberig fog tartani ez az állapot! És ha nem, mit csinálok?
2009. okt. 10. 16:07
5/7 anonim válasza:
15:32-es vagyok. Írnék neked valamit,de privátba,csak tanács képpen, én se biztos hogy kíírnám ide,és lehet annyira te se akarnál itt válaszolni.ha gondolod adj meg valami elérhetőséget.
6/7 anonim válasza:
lehet rossz leszek,kerlek nezd el nekem...a sexulais eletetekkel miden ok?persze siman lehet,hogy a tobbieknek van igaza,sot remelem is,de ha annyira aggodsz te miert nem mesz el vele?nem mindig csak neha,mert most lenyugodsz,de kesobb amikor nagyobb pocakod lesz,kozelebb lesz az ido,ha mar most panikolsz,az csak rosszabb lesz...egyet ertek az elso valaszadoval,csinaljatok kozos programot,persze add meg neki azt,hogy neha egyedul is elmenjen,de csak mert allapotos vagy nem ertem te miert nem tarthatsz vele?az en parom is sokat jart pecazni a nyaron,de sokszor vele mentem en is,kitartas...mindenre van megoldas:)kellemes babavarast:)39 hetes kismama:)
7/7 A kérdező kommentje:
Szia!
A szexuális életünk rendben van, vagyis heti 3 bizti megvan, de lehet neki több kell, bár ennek jelét irányomban nem vettem észre! Azért nem tartok vele, mert nem visz magával....ez olyan pasis dolog, ő sincs velem mikor barátnőzök azt mondja...lehet igaza van, nem tudom.
2009. okt. 12. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!