Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes valaki es egyutt...

Ha terhes valaki es egyutt van a parjaval hogy hat a babara az orgazmus. Nem rossz az neki?

Figyelt kérdés
Hisz a meh osszehuzodik.
2008. jún. 20. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A méh összehúzódik, az igaz. Ugyanakkor benned az orgazmus során endorfinok szabadulnak fel, ami eljut természetesen a babához is. Tehát minden bizonnyal ő is nagyon jól érzi magát!:-)
2008. jún. 20. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy ami a mamának jó, az a picinek is jó. Egy egészséges terhességnek nem árthat az orgi.
2008. jún. 21. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi bajod a terhesség alatt nem árt az orgazmus.Én nemrégen tapasztaltam ,hogy orgazmus után a bébi is mocorogni kezdett biztos jó érezte magát. 19 hetes kismami
2008. jún. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!