Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is "túlreagálom"...

Szerintetek is "túlreagálom" a vetélést? Többi lent

Figyelt kérdés
4év után terhes lettem,(8tesztem lett pozitív 25ös is, a melleim is fájtak és nagyobbak lettek, égett a gyomrom és a tipikus hasfájdogálás is megvolt) igaz hogy pont mostra nem akartuka a babát de én örültem neki, minden rendben volt, az orvostól is kértem idöpontot a 8.hétre kaptam...egyszercsak elkezdtem enyhén vérezni, de mivel utaztam nem tudtam a vonaton mit csinálni...de mire hazaértem már úgy véreztem mintha meglenne, aztán három napig görcsölt a hasam is már akkor tudtam hogy elvetéltem. Most amikor orvosnál voltam igazolta ö is hogy már nincs terhesség, kiürült magától...Úgy döntöttem feliratom a tabit mert ennyi elég volt...a párom ugyan mondta hogy ne éljem bele magam, de könnyü azt mondani.Ugyan nem kapok síró görcsöket, de idegesítenek a gyerekek, a terhesnöket egyenesen nem is tudom hogy hova kívánom, kimondottan agresszív leszek a téma kapcsán...talán csak idöre van szükségem?
2013. jún. 11. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Időre van szükséged igen, meg egy rendes orvosi kivizsgálásra, és hatékony kezelésre, bármi is a probléma. Nem lehet egy vetélést túlreagálni. Komolyan kell venni és utána kell menni, mi az oka ennek a sikertelenségnek, mert ha nem kezelitek, talán soha nem is lesz szerencsétek! 4 évem elment rá, meg egy baba, tudom, mit érzel. De most várandós vagyok, túl a félidőn, és megérte! Járj utána!
2013. jún. 11. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Hanyadik héten ment el a pici a tesztjeid milyenek voltak halványak vagy erösek?

Sok erőt kívánok és igen idő kell szerintem hogy fel tudd dolgozni

2013. jún. 11. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
A tesztjeim már az elsötöl fogva erös kétcsíkosak voltak, tehát nem kellett fény alá tartani vagy ilyesmi, teljesen normális két csík volt a 25ös teszt is egyböl 2erös csíkos volt a 6.héten...elsö terhesség volt és a 7.héten ment el:((
2013. jún. 11. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Tul vagy már valamilyen kivizsgáláson TSH-dal nincs véletlenül probléma? Vagy IR?
2013. jún. 11. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Tökéletesen érthető a "reakciód". Hiába volt már akkor gyermekem,amikor spontánom volt,én sem bírtam a kismamákra nézni- azt gondoltam,hogy "minek ennek gyerek??",ráadásul pont akkor voltak a tv-ben a "ez terhes,az terhes,ennek ikrek" hírek. Majd a következő terhesség már nem végződött spontánnal,de a harmadik megint. Akkor a kismamák láttán megint azt gondoltam "minek ennek gyerek??" Majd az egyik ismerős ab.ra ment,hát amit hallgatott tőlem.... Borzalmas voltam!! pedig akkor már 2 gyermekem volt.

Mind két terhességem a 7. héten szakadt meg.

2013. jún. 11. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem reagálod túl. Egy vetélés mindenkit megvisel, történjék az bármikor, az ember lánya a gyermekét veszti el. Ezen az embrió/magzat mérete, és kora mit sem segít.

Azonban a párod mentségére szolgáljon, hogy ő férfiből van. Az apai érzések egy férfiban a terhesség folyamán akkor kezdenek kibontakozni, mikor a magzat jelenléte már kissé "kézzel fogható", azaz fészkelődik, rugdal. A párodban természetéből adódóan nem indult el a folyamat, így ezért nem érthet meg, de nem kell azért azt hinni, hogy ne szeretne. Biztos szeret, de neki megfoghatatlan volt a babátok ténye.

Sovány vigasz, vagyis még csak nem is vigasz, de úgy néz ki, valami nem volt rendben.

Abban egyet kell értenem, hogy időre van szükséged, hogy túltedd magad a dolgon. Ez nem megy egyik napról a másikra.

2013. jún. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!