Szerintetek is "túlreagálom" a vetélést? Többi lent
Hanyadik héten ment el a pici a tesztjeid milyenek voltak halványak vagy erösek?
Sok erőt kívánok és igen idő kell szerintem hogy fel tudd dolgozni
Tökéletesen érthető a "reakciód". Hiába volt már akkor gyermekem,amikor spontánom volt,én sem bírtam a kismamákra nézni- azt gondoltam,hogy "minek ennek gyerek??",ráadásul pont akkor voltak a tv-ben a "ez terhes,az terhes,ennek ikrek" hírek. Majd a következő terhesség már nem végződött spontánnal,de a harmadik megint. Akkor a kismamák láttán megint azt gondoltam "minek ennek gyerek??" Majd az egyik ismerős ab.ra ment,hát amit hallgatott tőlem.... Borzalmas voltam!! pedig akkor már 2 gyermekem volt.
Mind két terhességem a 7. héten szakadt meg.
Szerintem sem reagálod túl. Egy vetélés mindenkit megvisel, történjék az bármikor, az ember lánya a gyermekét veszti el. Ezen az embrió/magzat mérete, és kora mit sem segít.
Azonban a párod mentségére szolgáljon, hogy ő férfiből van. Az apai érzések egy férfiban a terhesség folyamán akkor kezdenek kibontakozni, mikor a magzat jelenléte már kissé "kézzel fogható", azaz fészkelődik, rugdal. A párodban természetéből adódóan nem indult el a folyamat, így ezért nem érthet meg, de nem kell azért azt hinni, hogy ne szeretne. Biztos szeret, de neki megfoghatatlan volt a babátok ténye.
Sovány vigasz, vagyis még csak nem is vigasz, de úgy néz ki, valami nem volt rendben.
Abban egyet kell értenem, hogy időre van szükséged, hogy túltedd magad a dolgon. Ez nem megy egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!