Újszülött babánaj milyen márkájú pelenkát és popsirörlőt vegyek?
Ajánlanátok valamit mert annyi fajta van...
29hkm
én dm-ben babylove-t vettem, elsőre próbálj ki egy csomagot, ha jó, megint, ha nem jó, másikat.
popsitörlőt: eurofamily-ben vettem, kamillás, török gyártmány, nem tudom a nevét, visszazárható műanyag fedeles. egy fajtából nem érdemes sokat, vagy beválik, vagy nem, inkább gyógynövényest mint pacsuli illatút (pld a lidl-ben van vmi putz nevű, 2szer kaptam ajándékba, kéztörlőnek használom, mert túl illatos). azért sem érdemes sokat, mert úgyis kapsz sokat ajándékba.
Ez nagyban attól függ, mennyire számít az ára. Ha nem, akkor én a Pamperst ajánlom. Nekem ugyan csak ezzel van tapasztalatom, viszont még sosem volt vele gond. Egész éjszaka bírja, nem kell hajnalban a cserével felverni a babát, és még sosem folyt ki belőle semmi.
Nekem bevált. Ugyanígy a törlőkendő is, de annál kevésbé tartom számon, milyet veszek.
Nekem a Libero vált be legjobban, de függ majd a pelenka a baba bőrétől, lehet lesz, amit nem fog bírni a bőre. Én ezt vettem, mikor a babám született: [link]
A Libero Baby Soft 1-es (2-5 kg): [link]
Törlőkendőből én Huggiest használtam újszülöttnek, de mivel az már megszűnt, ajánlom a Pampers fehér popsitörlőjét: [link]
Illetve jó még a Pampers fehér csomagolású pelenkája is, bár szerintem drágább mint a Libero és van a Libero is olyan jó, mint a Pampers: [link]
Popsitörlőből ajánlom még a Rossmann Babydream extrasensitive törlőjét, szerintem ez is nagyon jó újszülöttnek: [link]
Csak egy jó tanács, Johnson's terméket semmiből se vegyél, iszonyat nagy reklámja van, de tele van a legtöbb káros anyaggal.
Itt egy tesztet végeztek babafürdetőkkel, Johnson's utolsó helyen: [link]
Popsikrémje ugyanúgy utolsó: [link]
Ebből kiindulva valószínűleg az összes többi terméke nem épp a legjobb.
A DM és Rossmann saját termékei még a nagy márkákat is felülmúlják!
Pampers premium care pelus, tényleg 5csillagos. Este 7-8 kor ráadom a pelust a lányomra és reggel 10-11 kor leveszem és nem ázik át. Egyszer sem jött ki a kaka sem, kivéve ha olyat robbantott h a nyakáig olyan lett de azt egy pelus sem állítja meg. A popsitörlő a pampers sensitive.
A J&J sz*r, nagyon szárít.
Persze ez a kérdés nagyban függ hogy hogy álltok anyagilag, sem a pelus sem a popsitörlő nem a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!