Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel lehet nyugtati egy...

Mivel lehet nyugtati egy babòt még hasban?

Figyelt kérdés

A mai napon tudtam meg hogy a mamàm meghalt! Fekszek azòta is ès próbàlom a gondolataimat elterelni. Viszont azòta a babò a hasamban folyamatban mozog. Reggel òta, megàllàs nèlkül. Vettem màr be magne b6-ot.Màr nagyon zavarò, enni sem tudok, ugy mozog bennem.A màsik hogy ettől nem lesz koraszülött ugye? mèg van 3hetem a munkaidőből is!!!aamugy 33 hetes kismama vagyok!!

A vàlaszokat előre is köszönöm

dioka

#baba #terhesség #nyugtatàs #halàlesett
2013. jún. 11. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
én zenével szoktam
2013. jún. 11. 14:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Pròbàltam màr azt is meg beszèltem is hozzà de semmi
2013. jún. 11. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Simogasd. Egyébként ha tennél egy nagy sétát, segítesz valószínűleg, hiszen mikor már kibújtak, a ringatózástól alszanak el a legkönnyebben. Részvétem!! A nagyidról van szó?
2013. jún. 11. 15:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen! köszönöm. lehet azt kipróbàlom!
2013. jún. 11. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Két esetben kell orvoshoz fordulni a baba mozgását illetően, 1. ha a baba nem mozog, 2. ha nagyon élénk, szinte vergődik bent.Semmi esetre sem szeretnélek megijeszteni Téged. Saját tapasztalatból írtam. Minden jót!

A Mamád miatt részvétem.

2013. jún. 11. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

részvétem a mamád miatt.

Nekem a klasszikus zene jött be (főleg Mozart) és olvastam is (igaz, csak a neten) arról, hogy kutatások igazolják a nyugtató hatását.

Egy próbát megér.

Illetve ami esetleg még jól jöhet (neked is- ezáltal mindkettőtöknek): egy jó levendulás-kamillás tea, egy levendulaolajos arc-, hát- vagy lábmasszázs, esetleg párologtatóba levendulaolaj vagy a párnádra pár csepp.

Szerencsés szülést kívánok:

2013. jún. 11. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Részvétem nagymamád miatt.

Valószínűnek tartom, hogy azért mozog annyit, mert érzi, hogy stresszes vagy. Nem hiszem, hogy meg fogod tudni nyugtatni úgy, hogy te nem vagy nyugodt. Érzi a lelkiállapotodat. Szóval úgy nyugtasd, ahogy magadat is nyugtatni tudod.

2013. jún. 11. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb már? Pihent a Picuri?
2013. jún. 11. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:

sziasztok! köszönöm a vàlaszokat!vègül szerintem a magne segített. de egyenlőre jobb a helyzett, remèlem ma így is marad.

dioka

2013. jún. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!