Mivel lehet nyugtati egy babòt még hasban?
A mai napon tudtam meg hogy a mamàm meghalt! Fekszek azòta is ès próbàlom a gondolataimat elterelni. Viszont azòta a babò a hasamban folyamatban mozog. Reggel òta, megàllàs nèlkül. Vettem màr be magne b6-ot.Màr nagyon zavarò, enni sem tudok, ugy mozog bennem.A màsik hogy ettől nem lesz koraszülött ugye? mèg van 3hetem a munkaidőből is!!!aamugy 33 hetes kismama vagyok!!
A vàlaszokat előre is köszönöm
dioka
Két esetben kell orvoshoz fordulni a baba mozgását illetően, 1. ha a baba nem mozog, 2. ha nagyon élénk, szinte vergődik bent.Semmi esetre sem szeretnélek megijeszteni Téged. Saját tapasztalatból írtam. Minden jót!
A Mamád miatt részvétem.
Kedves Kérdező,
részvétem a mamád miatt.
Nekem a klasszikus zene jött be (főleg Mozart) és olvastam is (igaz, csak a neten) arról, hogy kutatások igazolják a nyugtató hatását.
Egy próbát megér.
Illetve ami esetleg még jól jöhet (neked is- ezáltal mindkettőtöknek): egy jó levendulás-kamillás tea, egy levendulaolajos arc-, hát- vagy lábmasszázs, esetleg párologtatóba levendulaolaj vagy a párnádra pár csepp.
Szerencsés szülést kívánok:
Szia!
Részvétem nagymamád miatt.
Valószínűnek tartom, hogy azért mozog annyit, mert érzi, hogy stresszes vagy. Nem hiszem, hogy meg fogod tudni nyugtatni úgy, hogy te nem vagy nyugodt. Érzi a lelkiállapotodat. Szóval úgy nyugtasd, ahogy magadat is nyugtatni tudod.
sziasztok! köszönöm a vàlaszokat!vègül szerintem a magne segített. de egyenlőre jobb a helyzett, remèlem ma így is marad.
dioka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!