A 36-37hetes vérvétel éhgyomri?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 14:38
1/7 anonim válasza:
Nem, hacsak nem nézik a cukrodat is, de arról nyilván szólt volna az orvos.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt.
2013. jún. 11. 14:41
3/7 anonim válasza:
Hehe...
2 hete úgy mentem vérvételre, hogy előtte direkt rákérdeztem mikor bejelentkeztem, hogy reggelizhetek-e előtte, mondták, hogy igen, persze, csak hormonokat néznek.
Erre mikor odamentem kiderült, hogy teljes vérkép (amiben cukor is van)... szerencsére jóval korábban és keveset reggeliztem így megcsinálták és rendben volt minden, de a lényeg, hogy nekem teljes vérkép volt. Később szülésznő is megerősítette, hogy ez a szokás!
4/7 A kérdező kommentje:
Mindegy megyek koràn ès nem reggelizek.Az a legegyszerûbb
2013. jún. 11. 15:52
5/7 anonim válasza:
Nekem is teljes labort csináltak, vizeletet is néztek. Az éhgyomor a biztos.
6/7 anonim válasza:
Nekem éhgyomorra kell mennem, háromszor ismételte el a doki, pedig nem vagyok se süket, se ostoba.
35hkm
7/7 anonim válasza:
Teljes vérképpel semmi gond, mint írtam a cukor az egyetlen olyan érték, amit befolyásol, hogy ettél-e vagy sem.
Az meg már eddig is kiderült volna, ha azzal baj van hiszen ezért volt a cukorterhelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!