Ma derült ki hogy Kiscsajunk lesz. :-) ) Szép Magyar nevet tudtok irni nekünk? Emese hogy tetszik nektek? A Lotti ugyan német és az a név? Vagy mindkettő?
Itt rengeteget találsz:) De van egy 'program' ha megtalálom azt is belinkelem, neked ott párosíthatod a vezetéknévvel is.
Szerintem az Emese meg a Lotti is nagyon nagyon édes :)
Így egymás után meg különösen :)
Az Emese komolyabb, felnőtt korában is jó lesz.
Mondjuk a Mesi-zéstől én is kiakadok, de van itt egy szomszéd kislány, szép is aranyos is, őt mindig Emesének szólítják, nem becézgetik.
Szerintem igaza van a férjednek a magyar nevekkel kapcsolatban amúgy :)
www.magyarnevek.hu
Dóra, Dorottya, Ágota?
A lányomnak ugyna nem adnám, de szerencsére fiam lesz.
Viszont a krnyezetünkben vannak ilyen nevű babák
Sziasztok elvileg Csenge Emese lesz de még változhat...:-))Emese nekemnagyo nem tetszik.
Volt iskolás korunkban egy lány Emesének hivták és kancsal volt hát illett rá Emese nem áll jol a szeme se...Na ezt nem akarom meg a Mesike meg ezek a sirba kergetnek...Emma Emilia is tetszik.. nehezebb mint gondoltam de az Emeséből nem akar engedni szerintem.
Szisaztok.Azóta már 2 és fél éves a kislányunk és Csenge lett..:-))nagyon jol áll neki igazi Csengés..:-))
Jövőre tervezzük a kistesót..:-))
Köszönöm hogy érdeklődtél aranyos vagy..:-)
Nállatok mizus?Milyen nevek lettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!