Nektek ma milyen aktíva pocaklakótok?
Hány hetes vagy?
Ha elmúltál 20 hetes menj be a kórházba, ez nem játék. A füstös helytől nem lesz baja, attól nem kell tartanod. De ha nem érzed mozogni, próbálj csokit kólát enni, inni, tusol le esetleg énekelj kicsit, ha nem mozog akkor menj be uh-ra.
Szerintem semmi baja nincs. Az enyem olyan lusti, 27 hetes koraig van, hogy nem ereztem akar egy hetig sem, pedig az orvos szerint minden rendben.
27 hetes koratol altalaban mindennap erzem, max 2 naponta.
Ma peldaul meg sem mozdul.
Ennyi idősen még szerintem sem kell rendszeresen érezni, ne hagyd magad beparáztatni. Vannak aktívabb és csendesebb napok, az időjárás, a frontok nagyon befolyásolják ezt.
A fiaimnál is így volt, hol lustábbak voltak, hogy nem, mégis megszülettek egészségben.
A mostani babámmal 28 hetes vagyok, ő is többnyire durmol ma. Jól teszi, bár én is ezt tehetném. :P
A csokievéstől való csodavárás meg egy téveszme, kérdezd meg a dokidat! Hasznosabb lepihenni ilyenkor, kicsit megsimizni a hasadat, attól inkább felébred a baba.
Na èn ugyan így vagyok! 2. napja alig èrzem,èn is feltettem ezt a kèrdèst.Azt mondják az időjárástol van!HÁT REMÈLEM!! :-)
Ha èrzem mozogni akkor is gyengèn.27hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!