Szerintetek lehet valami baj?
Figyelt kérdés
36 hetes kismami vagyok és reggel mosakodáskor elkezdtem vérezni.Voltam dokinál de nem mondott rá semmit.Egyébként jól vagyok nem görcsölök nem fáj semmim.Lécci segítsetek, nagyon félek hogy valami baj van a picivel!2013. jún. 10. 22:49
1/2 anonim válasza:
Nem mondott semmit? Ez meglepő. Nem a nyákdugó távozott?
Csak azért, mert egy 36. hetes terhességnél a vérzést komolyan kell venni. Én bemennék újra akár most este az ügyeletre. Legalább megfigyelnének! Lehet, hogy semmi gond, és kívánom a legjobbakat, de az egészségetek az első. Ne hagyd magad lezárni, legalább magyarázatot adjanak, hogy megnyugtató választ kapj. Felhívtad a védőnődet? Még vele is érdemes beszélni.
Kérlek, majd jelentkezz, hogy mi a helyzet!
30 hkm
2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg nem mondott semmit.Csak azt hogy pihenjek meg vitamint tönjek magamba.Nemtudom lehet hogy a nyákdugó volt,de az csak egy pici vér nem?Nekem meg tegnap is volt egy kicsi,de az inkább csak barnás folyás volt.Köszi a válaszodat és a legjobbakat kívánom neked! További jó babavárást!
2013. jún. 12. 10:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!