Vizesedik a bokám vagy csak bedagad a sok mászkálástól, ácsorgástól?
29+3 hetes vagyok.Tegnap estére azt vettem észre,hogy a bokám be van dagadva.Ma is. Igaz mind két nap sokat tüsténkedtem.Már éreztem is,hogy fáj a talpam ahogy megyek. Nem tudom ez vizesedés vagy csak bedagadt??
Nagyon aggódok,e miatt is meg a hízás miatt is.Eddig kb 8-9 kg nál tartok.Egy hónapja uh-n azt mondták nagy a baba.Olyan napjaim vannak mostanában...s*zarok,aggódok,hogy sokat hízok még,hogy nem tudom leadni a plusszt. És ha már most vizesedni is kezdek,kiborulok. :'(
Ne borulj ki, a terhesség sajna sokaknál ezzel jár (pl. nálam, de én nem aggódtam rajta).
Próbálj megnyugodni, ha a lábdagadáshoz nem párosul magas vérnyomás vagy megemelkedett fehérje a vizeletben, akkor nincs probléma.
Nekem is sajna végig dagadt a bokám, de nem tudtam mit tenni vele, semmi sem használt.
A hízás pedig vele jár, szülésnél sok le fog jönni egyszerre, ne aggódj, ezen tök fölösleges kiborulni.
Érdekes nekem is tegnap estére dagadt be, én se tudom, hogy vizesedés vagy csak sokat mászkáltam. Lefekvés elött bekentem venorutonnal, reggelre jobb lett, de most megint. :-/ lehet, hogy a melegtől van, jobbulást! :-)
34 hkm
:-) a csíkokról még annyit, hogy nekem eddig is volt, mert duci kislány voltam. Kenegettem magam, de egy hete jött 2 csík a hasam aljára :-( sajnos ha ez van, bele kell törődni.
2es voltam
Érdekes, nekem nem lett csíkom, pedig jó nagy hasam volt, és nem is kenegettem különös képpen, csak ha éppen testápolóztam.
Szerintem lehet, ez alkati dolog, vagy szerencse, nem tudom.
Ja, Nellihez trappolás is dukál, ha valaki kedvet kapna :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!