Milyen gyógyszert vehetek be?
Figyelt kérdés
5+3 hkm vagyok. Meg fáztam az éjjel szerintem lázam is volt. Mit vehetek be? Fáj a torkom is. Panadol és algpirinem van itthon.2013. jún. 10. 19:12
1/8 anonim válasza:
Inkább igyál teát, lehetőleg mézeset, jó meleget :)
2/8 anonim válasza:
Első vagyok, de ha nagyon muszáj, akkor panadol.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor lefekvés előtt csinálok egy mézes teát.
Semmi esetre sem vegyek be éjszakára 1 szem panadolt megelőzés képen?
2013. jún. 10. 19:23
5/8 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél be addig, amíg nem muszáj. A dokim is mindig ezt mondja.
Bár a 6. hétig nem nagyon árthatsz vele a babádnak, de inkább a tea.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jún. 10. 19:30
7/8 anonim válasza:
Panadolt semmi esetre sem, merd a lazad 38,5felett ibuprofen hatoanyagut vegyel be, 200mg ha egy ora mulva meg mindig emelkedik akkor meg egy 200mg-ost. Addig meg c vitamin, citromos mezes tea. Jobbulast
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Lázam talán már nem lesz az este sem volt már. Gyógyszert nem vettem be csak mézet eszek meg c vitamint. Csak még a kaparás nem múlt el a torkomból és az meg köhögésre késztet.Remélem a méz segít azon is.
2013. jún. 11. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!