Front vagy jósló?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
38 hetes kismama vagyok.
2 napja érzek ilyen furcsa érzést. Fáj a derekam, nem tudtam aludni.
Már voltam egyszer a dokinál 36. héten mert akkor is ez volt, de azt mondta, hogy nem jósló még, csak a front.
De most megint?!
Olyan, mintha sugárzana fentről lefelé a hasamba!
Mi ez?
2013. jún. 10. 19:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem simán lehet jósló. Ilyenkor nekem már "rég" voltak jóslóim. :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Én is furcsállom, hogy még mindig nem szeretne kibújni, nem tágulok, egyben vagyok :)
2013. jún. 10. 19:10
3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit olyasmi mintha meg akarna jönni.
2013. jún. 10. 19:11
4/5 anonim válasza:
Szerintem tuti jòslòzol.Èn 37 hetes vagyok,34hetesen jöttek az elsô jòslòim.Enyhe menszi szerû görcsök,36.hètre ki is nyitotta a külsô mèhszàjamat.Simàn lehet jòslò.Ma nekem is volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem a frontok hozzák a jóslókat... De az orvosom a jóslókról kb. annyit mondott, hogy az különbözteti meg az igazi fájásoktól, hogy jósló után nincs szülés. Szóval szerintem elég nehéz meghatározni, hogy pontosan mi az és mitől jön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!