6 hetes terhesen normális ha fel vagyok puffadva? A hasszúrka mikor múlik el? Nekem elég erősen szurkál. Ez normális?
Tök normális a puffadás. Ha nagyon zavar vegyél Espumisant, azt lehet terhesen szadni.
A hasszúrkálás sajna végig ki fog tartani, mivel tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok ps ez bizony szurkálással, kisebb görcsökkel és kisebb fájdalommal jár. Szedj rá MagneB6-ot. 3x2-t evés után, az jó izomlazító. Ezt szokták a védőnők is ajánlani.
15 heteske
A puffadas es a szurkalas is normalis.
A puffadas tobbszor visszajon majd. Az elejen meg sokat van. A szurkalas is teljesen normalis. Nekem sokszor az elejen annyira szurt hogy osszegornyedtem a fajdalomtol, es meg ez is normalis volt. Es igen ezek a mehtarto szalagok es a megencecsontot osszekoto szalagok. Nalam ez ugy a 17. hetig tartott. Igaz meg most is elofordul , de ritkan. Szoval ne aggodj!
19 hetes kismami.
Bar nem engem kerdeztel de pont olvastalak. En szedem az Elevitet es mellete maptam magneziumot. Es ahogy elobb leirtam az eros szurka is az. Ja es en a mai napig minden nap egyszer minimum tusszentek es akkor is begorcsol. En azt szoktam csinalni hogy ha tudom hogy truszi jon osszeuzom mar elore magam , igy nem faj :D
19 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!