5 hetes terhességnél normális a hasszurka?
Figyelt kérdés
Olyan a hasam mintha szúrkálnák, középen a méhemnél, barna folyásom is van ez ugye bajt jelent? Csak csütörtökre van időpontom az orvoshoz. Néha a lábam is fáj, mintha izomlázam lenne.2010. okt. 3. 19:55
1/12 anonim válasza:
a barnazas nem tul jo jel, de ha jol szamolom, akkor most lenne mensid, ugyhogy belefer, a hasszurka normalis es a labfajas is, pihenj sokat es ne stresszelj
boldog babavarast
2/12 anonim válasza:
A hasszurka nem baj,de a barna folyás már igen.Menj el az ügyelere,ne várj csütörtökig,nehogy elvetélj.Lehet csak egy kis gyógyszeres támogatásra van szüksége a babádnak,de ne hanyagold el,menj MOST!
3/12 anonim válasza:
A szurkálás lehet már a méh helyezkedésének is a jele. Én 5 hetesen úgy begörcsöltem, ahogy még soha.
A barna folyás nem jó jel, de lehet, hogy csak annyit jelent, hogy még nem teljesen zárt a méhszájad és most záródik. De biztosat majd a dokid fog mondani.
Előre ne aggódj! Nem lesz baj! :)
4/12 anonim válasza:
Na haragudj meg kedves utolsó,de ne adjunk feltételezésekre abban az esetben ha egy várt babáról van szó.Igenis nyomás az ügyeletre.Inkább egy kellemetlenebb óra,mint hogy baj legyen.Sose bocsátaná meg magának...
5/12 anonim válasza:
Köszi a kioktatást :)
Az én véleményem az, hogy nem kell zaklatni azt a gyereket, ha nem muszáj. Az is kérdés, hogy mennyire barnázik. De persze a döntés az övé.
6/12 anonim válasza:
Nem oktattalak ki...amúgy meg tudod mit,az ő dolga,az ő babája,én mennék...
7/12 anonim válasza:
Én egyetértek azzal a válaszadóval, hogy nem feltétlenül jelent egyből bajt a barna folyás. És mivel menstruációs idő lenne, így teljesen normális is lehet, illetve a beágyazódás jele is lehet. Nekem kb. a 6-9. hétig volt enyhe barna folyásom. Voltam orvosnál, a méhszáj zárt, egy kis leválást látott, és azt mondta, hogy szedjek magnéziumot. Mára teljesen elmúlt, most vagyunk 10 hetesek. És egyes orvosok szerint amíg az a folyás nem éri el a menstruációs mennyiséget addig nincs gond. Nem hiszem, hogy ezzel egyből az ügyeletre kéne rohanni. Mindenesetre magnéziumot lehet szedni, ártani azzal nem fogsz. Jó babavárást :) Gondolom most én is fogom kapni a kioktatást, de itt egyesek egy tüsszentés után is az ügyeletre rohannának...
8/12 anonim válasza:
A hasszurka teljesen normális, ezt még érezni is fogod jópár hétig. A barna folyás viszont nem a legjobb. Én a helyedben felhívnám a dokimat, és kérnék hétfőre egy időpontot csütörtök helyett. Legalább megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg, és meg tudja állapítani a terhesség korát. A lábfájás és az izomláz ettől szerintem független :-)
9/12 anonim válasza:
Jaj lányok,ne legyetek már ilyenek :( én 7 hetes vagyok,aggódos kismama,első babával,leírtam mit tennék.Isten mentsen,hogy baja legyen,de miért ne menjen el?Biztos aggódik,azért írta ki a kérdést...csak ennyit akartam.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem túl sok a barnázásom, az is inkább halvány barna nem sötét. Mivel külföldön élek nem tudok hamarabbra időpontot kérni, így is szerencsém volt hogy csak egy hetet kell várni. :( Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 4. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!