Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket egyek, hogy behozza a...

Miket egyek, hogy behozza a baba a lemaradást?

Figyelt kérdés

Egy kicsit kisebb a koránál, 2 hét múlva rendelt vissza UH-ra. Ezzel kapcsolatban tettem is fel kérdést.

Tudni kell, hogy a mai napig hányok és nem kívánom az ételt. El vagyok napi 3x étkezésen is akár, de most eroltetve eszek. Na de miket?

Femibiont szedek egyébként.

2013. jún. 10. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha a vitamint szeded minden nap, akkor max szénhidrátokat tudsz tolni ezerrel, de ne csokit fagyival, mert az meg a cukrodnak nem lesz jó. Teljes kiőrlésű kenyér, olajos magvak, ilyesmik. Mondjuk túl nagy összefüggés szerintem sincs, szóval ettől nem lesz óriásbébi, de arra azért gondolj, hogy egyrészt egy egészséges baba simán születhet 2,5 és 4,5 kilóval is (sőt), nyilván a pocakban is van már különbség, másrészt meg nagyon gyakran elmérik, simán lehet, hogy abszolút nem pici.
2013. jún. 10. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a hülyeséget!

Nem a vitaminoktól nő a gyerek!

Az arra jó, hogy az anya szervezete ne menjen tönkre.

Példának itt vagyok én, végig szedtem kismamavitamint+faltam a gyümölcsöket, zöldségeket, mégis 3000grammal született a lányom a 41. hétre.

Nem baj, ha picit kisebb, mint az átlag. Nézd a jó oldalát, kisebb baba könnyebben kibújik.

2013. jún. 10. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
miért hülyeség egészségesen élni?
2013. jún. 10. 14:27
 14/17 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez volt a kérdésem. Alapnak vették, hogy nagy súllyal szuletett a lányom és hozzá kepest most kicsi. Azt mondta a doki, hogy nem is annyira kicsi, maga sem tudja, de inkább megnézi még egyszer.

2013. jún. 10. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
12essel tökéletesen egyetértek, nem attól lesz a baba,hogy mit és mennyit eszel, én rengeteg zöldséget,gyümölcsöt ettem és mégis 2700grammal született a babám.
2013. jún. 10. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem 4,5 kg-mal szuletett az elso baba és most hozzá viszonyítják a másodikat is.
2013. jún. 11. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, nekem is majdnem négy kilóval született a fiam és viszonyították a lányom,és mondták,hogy sokkal kisebb,nem fejlődött rendesen, viszont több barátnőm ugyanekkora avgy kisebb babát szült egyiküknek sem mondták,hogy kicsi!
2013. jún. 11. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!