Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vettétek első kismama...

Mikor vettétek első kismama nadrágotokat? Vagy meddig voltak jók a ruháitok?

Figyelt kérdés
Volt olyan nadrágotok, amit végig tudtatok hordani vagy egy kicsit átszabtatok? 17 hetes vagyok és egyre kényelmetlenebbek a nem gumis derekú ruhák. A felsőkkel még nincsen problémám, szerettem eddig is a lazább szabású darabokat, így azok még nagyon jók rám.

2013. jún. 10. 11:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18.hét körül vettem először kismama nacit,egyszerűen nem voltak már kényelmesek a szűk farmerok. Kismama felsőt talán 33 hetesen vettem,addig bő fazonú és hosszú pólókat,tunikákat hordtam.
2013. jún. 10. 14:17
 12/20 anonim ***** válasza:
kb a 14- héttől szinte semmit nem tudtam a régi jó "S"-es ruháimból hordani. Volt 2 nacim ami nagy volt rám előtte csak azokat. Am vettem 3 kismamanacit. Egy jó pár "L"-es méretű pólót, tunikák stb. Nem csak a pocim hatalmas a mellem is min a duplája.
2013. jún. 10. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:

14 hetesen vettem az első kismamanadrágot, mert már szorított a sima nadrágom. Próbáltam én is, hogy lehúzom a sliccet, és bandázzsal fogom meg a gatyát, de én az elején fogytam, és mivel a combom egyáltalán nem tartotta a nadrágot, így lecsúszott.

Felsőből kaptam kölcsön többet is, azt hiszem, nem is kellett vennem. Vannak olyan pólóim, amiket még mindig hordok, pedig nem kismama (37 hetes vagyok). A nadrággal sokkal több gond volt, kaptam azt is többet, de egy se volt jó rám. Nekem megérte venni kettőt, nagyon kényelmesek.

2013. jún. 10. 16:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Most vettem egy nadrágot, kényelmes, csak kicsit drága volt. Csak azon gondolkodtam, hogy a hasamnál nem lesz a dupla réteg miatt nagyon melegem így nyáron? Most tényleg gondolkodom egy kicsit 1-2 sima nadrágom átszabásán vagy ez rossz ötlet? Nem sajnálnám, mert régebbi nadrágok.
2013. jún. 10. 16:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem lesz meleg, sőt, nekem sokkal kényelmesebb. Valahogy a hasadon nem olyan a hőérzet, legalábbis nekem, nem tudom más hogy van vele. Tök jó kismamaruha-turik vannak a Baross utcában, ill. én a Vörösmarty téri H&M-ben vettem 8ezer Ft-ért négy ruhát (2 nadrág + felső + zakó). Nem turi ár, de egyszer elmegy. A régi ruháid jók lesznek még :-)
2013. jún. 10. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
ha az első trimeszterben vagy, a zseb részéhez varrott gumis betét bőven elég. amúgy igen, ez probléma, főleg, ha már hatalmasa pocak, mert ott nem elég egy laza kis átalakítás. én a 3 trimeszterben vagyok, a nyári hőségben lesz a legnagyobb a pocakom és az üzletek képesek kijönni olyan kismama miniszoknyával, ahol köldökig ér a bandázs. nem értem, miért nem terjedt el itthon jobban a pocakbetétes verzió, ahol az alhasnál van az elaszikus rész és csak a derék vonaláig ér
2013. jún. 10. 16:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 12 hetesen vásároltam kismamarucikat. Óriási megkönnyebbülés volt. Kényelmessé váltak a mindennapok. Vettem hosszú nadrágokat, rövidgatyókat, pólókat, blúzokat.
2013. jún. 10. 16:45
 18/20 A kérdező kommentje:

15-ös nem tudom, hol van Vörösmarty tér, valószínűleg nem ugyanott lakunk :)

Már nem az első trimeszterben vagyok, és már a régi nadrágokat esélyem sincs begombolni, de van olyan érdekes alkatom, hogy ha nem gombolom be, akkor lecsúszik. :) Ezért gondolkodom az átalakításán, nem tudom, mennyire lehetséges, vagy csinált-e már valaki ilyet.:) Ez a nadrág is jóval drágább volt, mint amennyit költeni szoktam ruhára, turiban vagy egyáltalán nincs, vagy ha van, akkor nem a méretem.

2013. jún. 10. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:

én nem alakítottam át, de át lehet. az eleve nem cipzárosakat pocakbetétesre (tehát egészen alul van a toldás és mindent kivágnak belőle szinte, a cipzáras gombosokat meg pl így

[link]

még egyszer, nem vagyok érdekelt a hirdetésben, nem az én nadrágom látható a képen, azért linkeltem, mert egyértelmű, h sima naciból lett átalakítva

2013. jún. 10. 17:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet! Igen, ilyenekre gondoltam! :)
2013. jún. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!