Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terheléses cukornak mennyi...

A terheléses cukornak mennyi a hátárértékei?

Figyelt kérdés
2 percre lakok a kórháztól,amint hazaértem megmértem hihetek az értéknek?
2009. okt. 9. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont egy órára a lötyi megivása után érdemes mérni, és utána megint egy óra múlva. A 2 órás vérvétel a mérvadó, annak 7,8 alatt kell lenni, de 7 alatt a legjobb. Mindenhol máshogy nézik.

Mi is néztünk egy órásat ujjból, az 6,6 lett, azt hittem örülünk, de a két órás meg 8,2 lett :o( De azóta már nem bánom, hogy diétáznom kell... :o)

De elvileg az egy órás után már lefelé kéne mennie...

2009. okt. 9. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Majdnem másfél órával néztem a lötyi után akkor volt 10,2 majd visszamentem ahogy letelt a 2 óra levették,utána amint hazaértem megnéztem 6,8.
2009. okt. 9. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem esélyes, hogy a kétórás a 7,8-on belül van és fél óra alatt visszaállt normálra. Sőt, ha két percre laksz, nem telhetett el sok idő a kettő között!
2009. okt. 9. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk 5.9 a határárték a cukros vizesnél is és a zsemlésnél is.
2009. okt. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!