Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki szerint kisfiú?

Mindenki szerint kisfiú?

Figyelt kérdés

Eddig kislányt mondtak, most a 17. héten kisfiút..

[link]

2013. jún. 9. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom! Változni ez már nem hiszem, hogy fog!

Próbálj áthangolódni.

Bár nekem 20 hetesen mondták előszőr, hogy mi lesz (fiú)

előtte még csak nem is tippeltek. De mi is azt hittük, hogy kislányunk lesz! Egyrészt mert 10ből 10 ismerősünknek fia lesz csak az idén és mindenki azt hitte, ezek után már csak lány jöhet :D Hát mégsem. Meg alapból mindig kislányra voltam hangolva. De aztán amikor megláttam az édes kis kukackáját egy pillanat alatt áthangolódtam. :)

22 hkm

2013. jún. 9. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
2 kislányos uh után, tudom azt mondtani, hogy ez biza fiú! :D
2013. jún. 9. 17:50
 13/15 anonim válasza:

Sziaaaa. Ne keseredj el, en megertelek 2 napja elemzem az uh kepet, mert nekunk is azt mondtak eddig, hogy nem latnak semmit a laba kozott es penteken kozozltek, hogy kisfiu. Mar van egy kisfiunk es most nagyon kislanyt szerettunk volna. Az elso babara is kislanyt vartunk es mar akkor eldontottuk, hogy 2 gyermekunk lesz. Nekunk ez jutott :)

Ma vagyok 18 hetes

2013. jún. 9. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:

2 es vagyok nem gondoltam hogy bármi baj lenne a méreteivel csak ezt próbáltam tisztázni hogy ez hanyadik heti kép. Egyébként nekem is csak a 3.babám lett kislány nála már el se akartam hinni míg meg nem született, mivel a második kisfiamnál is így volt hogy 24 hetesen mondták meg egyértelműen hogy fiú addig mindig lába közé vette a zsinórt, de nem így felfelé ahogy nektek látszik hanem teljesen lefelé volt és rákulcsolta a lábait :))

Aztán 24 hetesen úgy fordult végre hogy a zsinór teljesen máshova került és bizony elővillant a kukac-zacsi:)

2013. jún. 9. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon édes kisfiú! Teljesen kivehető a kuki és a zacsi. Én már szakértőnek számítok, hisz 3 fiam van:))

Boldog babavárást!

2013. jún. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!