Az orvos vérnyomás csökkentőt írt fel (Dopegyt) 3x1-et. Még csak öt hetes vagyok és úgy néz ki végig szednem kell. Biztos hogy beszedhetem? Szed valaki ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 08:24
1/3 anonim válasza:
én a 26. héttől végig szedtem. Beszedheted, semmi baja nem lesz a picinek. Ellenben én azt vettem észre, hogy ez a dopegyt nem igazán hatott a vérnyomásomra, vele vagy nélküle mindig ugyanannyi volt a vérnyomásom. Te nagyon vigyázz magadra, sűrűn nézesd meg a fehérjét a pisidben, nehogy toxémiás legyél. Én a végefelé már vettem magamnak tesztcsíkot gyógyszertárban és 2 naponta néztem. A 37. hétre lettem toxémiás:( a szülésnél is rezgett a léc a császárra, de szerencsére megúsztam a műtétet.
2/3 anonim válasza:
A magas vérnyomás nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha az orvos felírta a gyógyszert (pláne koraterhességben), akkor biztos lehetsz benne, hogy a babának nem ártani fog, hanem használni.
3/3 anonim válasza:
Én a terhességem végén 2 hétig napi 5 szem dopegytet és 5 szem másik (nem jut eszembe a neve)gyógyszert szedtem.Összesen 10 szemet!!Nem hinném hogy baj lenne.
5 hetes fiúcska anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!