Mitől lehetett ez?

Figyelt kérdés
Hétfőre nem várom,nem tudom,h sikerült e a baba,nem teszteltem,de az éjjel furcsa dolog történt,álmodtam vmit,ami miatt orgazmusom volt és ah felébredtem nagyon elkezdett fájni az alhasam,olyan volt,mint mikor megjön,csak erősebb,5-1O perc után elmúlt.
2013. jún. 8. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orgazmustol mééhösszehuzodásod volt amitöl begörcsölt a hasad .Én amikor azt akartam hogy megjöjjön szexeltem mert az orgazmustol beindult a folyamat görcsölgetéssel.
2013. jún. 9. 00:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De máskor ettől nem szokott fájni sosem.
2013. jún. 9. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az első 3 hónapban minden orgazmusnál ez volt. Pedig előtte sosem. Olyan mensis görcs.

Lehet baba a dologban, érzékenyebb lett esetleg a méhed, de ez az egy dolog azért még nem egy biztos tünet. Majd a teszt megmutatja. :)

Ne izguld túl, össze fog jönni, amikor össze kell jönnie. Lehet most, lehet kicsit később! Nyugi! :) Én szurkolok Nektek!

2013. jún. 9. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Ez még csak a 2.próbálkozásunk volt a decemberi vetélésem óta,próbálom nem bebeélni magam,meg nem reménykedni,kicsit nehéz,de az előző hónapban sem törtem le annyira,mint ah gondoltam. Próbálom én is úgy felfogni,h majd jön,amikor kell,h jöjjön.
2013. jún. 9. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!