Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet érezni, ha a baba feje...

Lehet érezni, ha a baba feje már beilleszkedett? Ez ugyanaz, mint mikor azt mondják, leszáll a méh?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem éreztem semmit, csak uh-n mondták, hogy fejjel lefelé van. Kézzel soha nem vizsgáltak, csak a szülésem napján, ott mondták, hogy még nagyon fenn van a fejecskéje, nem fogok még szülni (ez volt délután 4-kor), este 9-kor visszamentünk, megrepesztették a burkot, akkor illeszkedett be a baba feje, de a pocakom nem szállt le, ahogy sokaktól hallottam, hogy így kell lennie.

Tehát nem kell így lennie.

Egyébként semmi jel nem utalt a szülésre, pedig túlhordtam, nem voltam puffadt, vizes, stb.

2hetes baba anyucija

2009. okt. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!