Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi lehet a gond?

Papné kérdése:

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

9hetes terhes vagyok.Tegnap délutántól kicsi szivárgást érzek.Vízszerű folyás.(nagyon minimális a fehérneműn)Mitől lehet ez? Menjek orvoshoz vele vagy ez természetes??!! Volt egy vetélésem 2és fél éve,igy nagyon ideges vagyok emiatt.

Akinek volt már ehhez hasonló,kérem írja meg!! Nagyon fontos lenne!!

2013. jún. 7. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
mind két terhességemnél végig bő folyásom volt, orvos azt mondta,hogy ez természetes. de ha aggódsz,legalább hívd fel a dokit!
2013. jún. 7. 11:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Most lehet hülyeséget kérdezek :(

De ez még nem lehet magzatvíz szivárgás,igaz??

2013. jún. 7. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is természetes, ráadásul írod, hogy minimális a mennyisége. De ha az nyugtat meg, hívd fel a dokit vagy a védőnőt. Ne aggódd végig a 7végét.
2013. jún. 7. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hozd magadra a frászt.
2013. jún. 7. 11:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! Próbálok nyugodt maradni,de egy vetélés után már nem olyan egyszerű. :(

De mindenképp beszélni fogok a dokival

2013. jún. 7. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
2 vetelesem volt es a 3.terhessegem elejen meg vereztem is(pont december 26.an...) Es meg utana is neha neha.De a folyas miatt nem kell aggodni,ha elszinezodik akkor aggodhatsz de az se jelent feltetlenul problemat(nekem nem jelentett) es mar majdnem 30 hetesek vagyunk!:) Ne aggodj,nem lesz semmi baj.Te meg ha izgulsz elmehetsz orvoshoz otthon,ott megvizsgalnak(itt a UK-ban 2 szer volt uhm,szoval kepzeld el hogy en meg nem is lathattam surun hogy minden rendben van e..).Pihenj le!ne aggodj!:)
2013. jún. 7. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,aranyos vagy. Én is még csak 5hetesen láttam.azóta sajnos nem. :( majd 12hetesen megyek újra.már lehet ezért is vagyok feszült,hogy minden rendben van-e vele.

Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek!! Megpróbálok megnyugodni kicsit,de azért majd beszélek a dokimmal.

2013. jún. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!