Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Több pozitív tesztem volt,...

Több pozitív tesztem volt, mégis megjött a menstruációm? Többi lent.

Figyelt kérdés
Angliában élünk. Elmentem orvoshoz és nem tudtak nekem egyértelmű választ adni. Vetélésról szó sem volt. A vér tesztem pozitív lett, az orvos turkált bennem azt mondta h elkezdődött bennem vlmi.Aztán azzal küldtek haza, h terhesség elején vagyok és csináljak késobb tesztet. Most itthon vagyok es elszeretnék menni orvoshoz, de mit szóltok ehez?
2013. jún. 6. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen meg volt a mensid akkor bizony elvetéltél. Nekem is ez volt. Nemvárt előtt 4 nappal szépen erősödő tesztek, nem várt után már nem erősödött, de nem is foglalkoztam vele gondoltam más fajta teszt még nem mutatja rendese. Egy hét késés után meg jött, semmi görcs, semmi előzmény csak megjött ahogy szokott. Rohantam az ügyeletre , de már semmit sem láttak, igazából én voltam a " bolond" , hogy beképzeltem az egész terhességet, semmi vetélés, semmi babára utaló jel nem volt már. De nem hiszem, hogy 6 látható 2 csíkos teszt téved. Nézesd meg magad itthon is, de nem sok reményt fűzök a dologhoz. Itthon talán kicsit jobban megnéznek, mint kint, mert kint ha jól tudom 12. hétig nem is nagyon állnak veled szóba.
2013. jún. 6. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinte minden nő átél néhány ilyen nagyon korai vetélést, amit még az orvos sem nagyon tud biztosra mondani, hiszen mire fejlődésnek indulna, meg is szakad. Korábban ezeket elintézte az ember azzal, hogy "á, valami miatt késett pár napot..." mert nem voltak terhességi tesztek. Most is csak azért tudsz róla, mert pozitív tesztjeid voltak. Valószínűleg valami beágyazódási, vagy fejlődési rendellenesség miatt nem fejlődött a magzat, és emiatt jött meg a vérzésed. Erre itthon sem nagyon tud mit mondani az orvos, legfeljebb annyit, hogy a természet nem ok nélkül szelektál, legközelebb nem lesz semmi baj.
2013. jún. 6. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják korai vetélésnek.Az orvos azért nem látott semmit,mert még nagyon az elején voltál. :(
2013. jún. 6. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ennyire egyszerű.

A 6-7 héten legkésőbb már látszódnia kell, ez az utolsó menstruációtól számít, nálad az előzőtől.

Sokszor előfordul, hogy mégis megjön, és nem vagy terhes.

Viszont: ha folyamatosan pozitív a teszt, és később sem látszik semmi az UH-on, akkor alapos kivizsgálásra van szükség, mert az indokolatlan HCG hormon sajna rossz dolgokat jelent.

2013. jún. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!