Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már olyan nektek, hogy...

Volt már olyan nektek, hogy nem éreztétek a babát 1-2 napig?

Figyelt kérdés

Tegnapelőttől nem nagyon érzem rugdosni, tegnap este egy enyhe, tompa érzést éreztem,de azóta meg sem mozdul. Ha baj lenne akkor azt jelezné másképp is a tesem ugye?

16+5hkm

2013. jún. 6. 20:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Igen 17 hetesen volt, be is mentem uh-ra de hál isten nem volt semmi gond:)

Azóta 3 hetes kispasi:D

Boldog babavárást!

2013. jún. 6. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Sztem ha 24 órán át nem érzed egyátalán és bökdösésre édességre sem akkor menj kórházba h nézzenek rá.

Én már bementem volna!! Nem biztos h jelzi a tested rögtön ha baj van.

Majd irj h mi van veletek :)

2013. jún. 6. 20:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát ha tegnap este óta egyáltalán nem érezted őt mozogni,akkor miért nem mész be egy UH-ra?

Én nem lennék nyugodt!!!Jobb lenne,ha ránéznének!!

Persze,jelzi majd a tested napokkal később,de akkor már rég késő lesz!Menj be a korházba!

2013. jún. 6. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
16 hetese még nem "kell " minden nap érezned, mert ez nem azt jelenti, h nem mozog, hanem hogy te nem mindig érzed. ez eleinte mindenkinél így van, legalábbis nálam így volt. én 17+0-án éreztem először, aztán két napig semmit, 17+3-on megint, majd 4-en nem, 17+5-től viszont minden egyes nap. azért csináltass uh-t, de az elején még érthető, ha nem minden egyes nap érzed, ne gondolj rosszra
2013. jún. 6. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:

16 hetesen szerintem még nem gond. Én messze nem éreztem minden nap még 1-2 héttel később sem. Még nagyon kicsi, valószínű, hogy más irányba mozog.

Esetleg a védőnőt hívnám fel, hogy próbáljunk meg egy szívhang-hallgatást.

2013. jún. 6. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még egyáltalán nem gond. nekem 20 hét felett is volt olyan hogy majdnem 1 napig nem éreztem, ez általában akkor volt, ha front következett. Az időjárás nálam nagyon befolyásolja a picimet, ráadásul nekem mellső fali a lepényem, ezért sokszor felfogja a picim mozgását. Szerintem megnyugodhatsz. Én 16 hetesen még egyáltalán nem éreztem, és később is, eleinte csak 2-3 naponta, 21. hét után vált mindennapossá. Attól, hogy nem érezzük, mozognak ők rendesen, de mint írtam, a lepény elhelyezkedése is sokat számít.
2013. jún. 6. 21:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Szerencsére nemrég rúgott 2 erőset :)
2013. jún. 6. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
szuper! óvatosan a gyakorival, mert egykettőre rádhozzák a frászt... :))
2013. jún. 6. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
jééézusom, ne rémisztgessétek már!!! 16 hetesen jó, ha 3-4 naponta érzi a babát, még 20-22 hetesen sem KELL mindennap....
2013. jún. 6. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem baj, 16 hetesen nem is kell mindennap érezned. Egyáltalán az ritkaságszámba megy, hogy ilyenkor már érzed. Gondolom, első baba, igaz? Sokan csak a 18.-20. hét között érzékelik először a magzatmozgásokat, de van, aki a vastagabb hasfal és mellső lepény miatt csak a 22. héten.

16 hetesen én se éreztem őt mindennap, olykor napokig nem, mégis kiváló értékei vannak, életerős baba. Csak olyankor még picik ahhoz, hogy minden mozdulatok érezhető legyen. Sokat kell nekik ahhoz dolgozni, hogy egy-egy érezhető mozdulatot produkáljanak! :)

Nekem kb. a 19.-20. hétre állt be a baba rendszeres mozgása, onnantól kezdve figyelem, de még akkor is volt, hogy 1-1 nap még kimaradt, vagy csak éppen érezhető volt. Majd csak a harmadik harmadtól kell külön figyelni és jegyezni a magzatmozgásokat, akkor 12 órán belül kell a magzatnak mozgást produkálnia, különben probléma lehet. A te esetedben ez még igencsak távoli, és kb. a 20-22. héttől kezdve válnak majd rendszeressé a mozgások. Addig (és még utána sem) kell aggódni, ha lustább a baba, vagy 1-1 nap kimarad.

A legjobbakat kívánom!

29 hkm

2013. jún. 6. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!