Szemét dolog, hogy a rooming-in helyett a sima szobát választom?
A védőnőm rákérdezett nemrég.Én nem is tudtam,hogy ahol szülni fogok,hogy van ilyen lehetőség,így már elkönyveltem magamban,hogy csak szoptatáskor fogom látni.Sokan mondják,hogy jót fog tenni az a pár nap,hogy pihenhetek,használjam ki a sima szobát.
Szerintetek?
Nálunk is kiadták a babákat mindenkinek. Csak furdetni vitték el és a reggeli kontrollra. Fél 11-re szultem meg, 1-re toltak át a szobámba. Este 7-re már hozták is nekem a gyereket. Azt hittem,hogy legalább egy éjszaka tudok pihenni. Szulés beindulása elott vagy éjfélig tévéztem, majd 3 korul elfolyt a magzatvizem. Szóval nem sokat pihentem :)
Ugyhogy megértem mind a két verziot.
Azt nem mondom hogy szemét dolog, ezt mindenkinek a saját értékrendje szerint kell eldöntenie.
Én császáros voltam, és elég szarul voltam szülés után, nem volt egy egyszerű menet, de mindenképp magam mellett akartam tudni a babát. Nagyon rossz volt hallani, ahogy az őrzőben sírnak a babák, és senki nem foglalkozik velük, mert arra természetesen nincs kapacitás, hogy ha bármelyik baba nyikkan egyet, azonnal felkapják őket.
Annak ellenére, hogy nagyrészt csak feküdni tudtam, nagyon jól elvoltam a babával. Magam mellé vettem az ágyba, amikor ő aludt, én is aludtam, amikor sírt, rögtön meg tudtam nyugtatni. Persze elég "öregesen" másztam ki az ágyból, amikor pelenkázni, etetni kellett, de azért a nap részét el tudtuk tölteni az ágyban fekve, így nem volt olyan megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!