A férjem szerint nem normális, hogy 33 hetesen nagytakarításba kezdtem. Ti hogy álltok ezzel?
Hát, a pihenés és a nagytakarítás nem passzol össze :)
Szerintem nagyon óvatosan azért tevékenykedhetsz, csak ne fáradj el, szép lassan haladj, vigyázz magadra :) Szülés után pedig 2-4-6 hétig SEMMI!!!
Szia!
"Fészekrakó ösztön"-nek hívják. Nálam is volt ilyen. Elkezdtem mosni (pedig már ki voltak mosva egyszer a a babarucik...) meg vasalni, válogatni.Na meg szinte naponta sütöttem valami sütit, a férjem nem győzte a gyúródeszkát lesuvickolni :) Normál ütemben, kisebb feladatokkal, nagy pihenésekkel szerintem semmi baj nem lehet. De remélem azért a férjed segít ? ;))
Igen, ezt nem neked, hanem a párodnak kellene mind megcsinálnia :D Persze nálunk sem bírta ki a feleségem, hogy ne dolgozzon... Egyszerre csak rövid ideig szabad dolgozni (pl felporszívózni egy szobát), utána pihi :)
Két hete született a baba, tényleg hidd el nyugodtan, semmi ideje nem jut másra, csak a babára :) Örül, ha jut egy-két órája pihenésre, babakönyvek olvasására, amíg a baba alszik...
Köszönöm a válaszokat!Hát őszintén szólva nem viszi túlzásba a segítséget.Szerintem nem sok ilyen férfi van.:)
Na megyek is vasalni.:)
Kedves utolsó!Gratulálok a babátokhoz!!!
Jó vasalást :) Én is épp oda tartok :)
De sztem meg épp hogy jobb h most kezdesz neki mert így nem az utolsó pillanatra marad minden. Én pl.38 hetes vagyok és eddig úgy ellazáskodtam a dolgokat, hogy most mindennapra jó sok minden jut.
Egyszerüen ha akarnak se tudnának lebeszélni a dolgok elrendezéséről, és minden kis sarok kitakarításáról mert egyrészt nagyon rá vagyok kattanva :)) Ez biztos ilyen hormonális dolog :)
Másrészt meg tudom jól (mivel második baba) hogy ha itt lesz a 2 éves fiam meg az újszülött baba, hát biztos nem a pókhálótalanítás lesz az első dolgom :)
Mondjuk azért óvatosan neked még egy pár hétig mindenképp bent kéne maradjon a baba , nekem már az se baj ha beindul a dolog, nem fogom bánni :)
37 hetes vagyok, de a 33. het ota elvileg fekvesre utasitva. Ki a fene az, aki x hetet vegig tud feküdni, hogy mellette fut a häz? Räadäsul nekünk van bent a häzban egy nagytestü börbeteg kutya... Napi szinten, csak a ször kitesz 1 kilot az tuti. Plussz a böre meg a sebek, amiket levakar magärol... Ha akarnek sem tudnek pihenni... 160 negyzetmeteres csalädi häz kertttel. 1 nap 1 szoba vagy helyiseg inkäbb... Igy mire vegig erek pont ugy nez ki az elsö, mintha mit sem csinältam volna... Az a baba, aki a takaritästol bujik elö, elö bujna a fekvestöl is.. :o) Ha nincs semmi bajod, pianoban, de mokulälhatsz. :o)
Boldog utso heteket :o) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!