Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hétben vagyok, és mostanáb...

18. hétben vagyok, és mostanában főleg ha sokat járkálok, és fáradok, pár pillanatra bekeményedik a pocim. Nem fáj, csak fura. Létezik hogy már Őt érzem, ahogy mocorog? Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Létezik, persze, de ha járkálás után jelentkezik akkor esetleg a méhszalagjaid "reklamálnak" a terhelés miatt gyenge kis méhösszehúzódás formájában:) a magzatmozgást tapasztalatom szerint ilyen terhességi korban nyugalmi helyzetben, háton fekve érezhető a leginkább:)

33 hetes +23 hós

2009. okt. 8. 07:35
 2/4 A kérdező kommentje:
először valóban nyugalmi helyzetben,háton fekve éreztem ezt a bekeményedést,de tegnap hogy sokat járkáltam,napjában többször is.ez a "méhszalagreklamálás" nem lehet káros,ugye,baj nem lesz belőle?
2009. okt. 8. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem káros, sőt szükséges a méhszalagok edzése:) naponta több 10 ilyen gyenge kis összehúzódás van, ahogy nő a terhességi kor egyre jobban érzed, az uccsó harmadban már a "kőkemény" pocak sem lesz ritka. Magnéziumot szoktak szedni az izmok ellazítására, beszéld meg a dokiddal. nekem a 15. héttől vannak jól érezhető méhösszehúzódásaim, semmi gondunk nincs belőle:)
2009. okt. 8. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:

ennyi idősen nekem is volt hasonló. Csak az volt vele a gáz, hogyha bekeményedett a hasam, azonnal kellett szaladni pisilni. Mostanában is keményedik, de észre sem veszem, a párom szokta megjegyezni, hogy milyen kemény már megint!

24 hetes vagyok

2009. okt. 8. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!