23 hetes kismamik, hogy vagytok? Választottatok már nevet a babának?
Sziia.Jól vagyok/vagyunk,növöget a kisfiam.Egyre jobban várom,hogy megölelhessem.Neve már azóta van,hogy él. :-)
Néha kissé elnyomja a gyomrom,ilyenkor hányingerem van és durván feltör a gyomorsavam,de nem tart sokáig mert tudja,hogy anyának fáj.Hatalmasakat rúg,néha felugrom a székről akkorát. :-D
Jah és sosem gondoltam volna,hogy valakinek egyszer ilyen kényelmes fotel lesz a hólyagom.
Elég nehéz volt az eleje a terhességnek,sajnos a testem nehezen fogadta de mostanra élvezetes lett.Sajnos sokat görcsölök,úgyhogy pihenő üzemmódban élek,ezért felcsusszannak a kgok.Azért örülök,hogy "csak" ennyi a gond.
Te hogy vagy?
23+3 hkm
Szia:)
Ma sokat mozgott pici lányom:) de 2-3 napja menzesz szerű fájdogálások voltak, a doki magneB6 ot javasolta, hát nekem még nem hatott. Lekopogom, most jó, s nem fáj.
Rugizik most is, 2 napja voltam dokinál, tehát minden rendben:))
Igen választottunk nevet:) a párom külföldi, így külföldi nevet is kapott! Ellie.
23+6hkm
Szia!
Én még csak 22 hetes leszek holnap, azért remélem belefér :)
Teljesen jól vagyunk, néha kinoz a gyomorsav és a derekam egyre inkább fáj! A kicsim elég sokat mozog, bár az útóbbi 3 napban lustább, de betudom az időjárásnak!
Kisfiam lesz és a neve már a születése előtt meg volt! :) Dominic Peter lesz! :)
Te hogy vagy? Választottál már nevet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!