Babci kérdése:
Alacsony hő de mitől? Többi lent .
Figyelt kérdés
A mensi elmaradása utan egy nappal csináltam egy tesztet , ami nagyon halvány pozitiv lett . De a hőm azóta elég alacsony . En hónapban merem digitális lazmerovel , eddig is így csináltam . Úgy ment fel reggel 36.4 ig , hogy 2 pulcsiba nyakig betakarozva és 30 fokra futott szobába mertem ... Este is csak 35,8 volt pedig állítólag ilyenkor a legmagasabb ...Csák jövő heten kell mennem ultra hangra korábban nem mutatna semmit . Csak nem értem ezt a nagyon alacsony hőt ...Szerintetek ez normális ?? V2013. jún. 5. 10:15
1/1 anonim válasza:
Tudom ,hogy sokaknak bevalik ez a homerozes de nekem sose volt reggel magasabb a hom mint a normal.es meg is Terhes vagyok! Nem tudom szerintem ha volt pozitiv teszted ne idegeskedj! :-) Boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!