Szerintetek lehet baj,9 hetesen?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, miota megtudtam, ma elöször voltunk együtt a párommal. Azota fáj odalent, de nem görcsöl a hasam, csak kellemetlen ez az egész. Lehet valami baja ettöl a babának? Félek...2013. jún. 4. 11:02
1/9 anonim válasza:
Az én dokim nem javasolt házaséletet az első harmadban, de ő überóvatos, a dokik 95%-a szerint egészséges terhességnél semmi bajod nem lesz. Az orgazmus összehúzódást okoz, emiatt akár még pici vérzés is lehet, ill. az általad említett kellemetlen érzés, de ez mind OK.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! az nem baj,h nekem kellemetlen, csak a babának ne legyen baja ettöl..
2013. jún. 4. 11:13
3/9 anonim válasza:
Ha az orvosod engedélyezte a szexet akkor nem kell agódni szerintem de azért , kérdezd meg a dokidat is hogy 100% megnyugodhass.
4/9 anonim válasza:
problémamentes terhességben, egy egészséges kisbabának semmi problémát nem okoz a szex. az viszont igaz, h az első trimeszterben egyes orvosok nem javasolják, de az szerintem azért van, hátha később v épp ettől derül ki, h nem teljesen problémamentes a terhesség, tehát inkább preventív jelleggel... ne aggódj, semmi baja nem lesz :)
5/9 anonim válasza:
Első 12 hétben tényleg nem javasolt az együttlét, még problémamnetes terhességnél sem. Szerintem várjatok még evvel kicsit. Amúgy, ha nem vérzel, akkor szerintem nincs semmi gond. Nyugodj meg!
6/9 anonim válasza:
Nekem a dokim a 12 hétig megtiltotta az együttlétet. Azt mondta első és utolsó trimeszterben nem ajánlott!Jobb félni mint megijedni.
7/9 anonim válasza:
Ugyan már, miért ne lehetne!!Probléma mentes terhességnél semmi baja nem lesz a babának!Nekem is volt egyszer a 9. hét környékén, hogy sex után barnáztam kicsit bementem az ügyeletre, hogy megnézzenek, mert én is megijedtem, de a doki csak mosolygott egyett a bajsza alatt és annyit mondott, hogy kicsit kevesebb hévvel ;)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vérzek, de még csak barnázás sincs. Már nem fáj folyamatosan, max kb oránként ha ugy mozdulok (azota fekszem!) érzem, de ennyi. Nagyon megijedtem, köszönöm a válaszaitokat!!!
2013. jún. 4. 17:00
9/9 A kérdező kommentje:
Egész éjjel fájt odalent, kb mint mielött megjött a menstruáciom, semmit nem aludtam, de ezen kivül szerencsére semmi egyéb nem történt. Sem barnázás, semmi nem volt. Megnyugodhatok?? Köszönöm, h irtatok!! Minden jot nektek! :)
2013. jún. 5. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!