Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet baj,9 hetesen?

Szerintetek lehet baj,9 hetesen?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, miota megtudtam, ma elöször voltunk együtt a párommal. Azota fáj odalent, de nem görcsöl a hasam, csak kellemetlen ez az egész. Lehet valami baja ettöl a babának? Félek...
2013. jún. 4. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én dokim nem javasolt házaséletet az első harmadban, de ő überóvatos, a dokik 95%-a szerint egészséges terhességnél semmi bajod nem lesz. Az orgazmus összehúzódást okoz, emiatt akár még pici vérzés is lehet, ill. az általad említett kellemetlen érzés, de ez mind OK.
2013. jún. 4. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! az nem baj,h nekem kellemetlen, csak a babának ne legyen baja ettöl..
2013. jún. 4. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az orvosod engedélyezte a szexet akkor nem kell agódni szerintem de azért , kérdezd meg a dokidat is hogy 100% megnyugodhass.
2013. jún. 4. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
problémamentes terhességben, egy egészséges kisbabának semmi problémát nem okoz a szex. az viszont igaz, h az első trimeszterben egyes orvosok nem javasolják, de az szerintem azért van, hátha később v épp ettől derül ki, h nem teljesen problémamentes a terhesség, tehát inkább preventív jelleggel... ne aggódj, semmi baja nem lesz :)
2013. jún. 4. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Első 12 hétben tényleg nem javasolt az együttlét, még problémamnetes terhességnél sem. Szerintem várjatok még evvel kicsit. Amúgy, ha nem vérzel, akkor szerintem nincs semmi gond. Nyugodj meg!
2013. jún. 4. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim a 12 hétig megtiltotta az együttlétet. Azt mondta első és utolsó trimeszterben nem ajánlott!Jobb félni mint megijedni.
2013. jún. 4. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, miért ne lehetne!!Probléma mentes terhességnél semmi baja nem lesz a babának!Nekem is volt egyszer a 9. hét környékén, hogy sex után barnáztam kicsit bementem az ügyeletre, hogy megnézzenek, mert én is megijedtem, de a doki csak mosolygott egyett a bajsza alatt és annyit mondott, hogy kicsit kevesebb hévvel ;)
2013. jún. 4. 13:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vérzek, de még csak barnázás sincs. Már nem fáj folyamatosan, max kb oránként ha ugy mozdulok (azota fekszem!) érzem, de ennyi. Nagyon megijedtem, köszönöm a válaszaitokat!!!
2013. jún. 4. 17:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Egész éjjel fájt odalent, kb mint mielött megjött a menstruáciom, semmit nem aludtam, de ezen kivül szerencsére semmi egyéb nem történt. Sem barnázás, semmi nem volt. Megnyugodhatok?? Köszönöm, h irtatok!! Minden jot nektek! :)
2013. jún. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!