Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg kicsi a babám a 26+0...

Tényleg kicsi a babám a 26+0 hetes uh alapján?

Figyelt kérdés

Méretek: BPD 6,22 cm, HC 20,63 mm, THQ 7,12 cm, AC 19,84 cm, FL 5,86 cm (szerintem ez el lett mérve, nagyon nehezen fért hozzá mert még nem fordult be a baba) A HC szerintem elég kicsi és a doki azt mondta jóval kisebb az átlagnál. Súly 720 gramm.

Nektek mennyi volt ennyi idősen és milyenek voltak a méretek? Most aggódjak vagy ne? Olvastam hogy a kis méret lehet kromoszóma rendellenesség miatt is.

2013. jún. 4. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
én csak a súlyt tudom, nekünk 25+ 4 naposan volt 680 gramm. Kiírás előtti napon született a fiam, 3850 grammal. A lányom viszont igazi kis törpilla volt, 2900 grammal született, de teljesen egészséges, ő ilyen pici, na azóta már jóóól megnőtt, ne aggódj! :-)
2013. jún. 4. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:

26+4 naposan volt 970 gramm....

szerintem tuti nincs baja, max nem lesz óriás baba de ez kinek baj ?? :) senkinek....

2013. jún. 4. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez csak becslés. Engem azzal riogattak h óriás babám lesz mert 26 hetesen állítólag 28 hetesnek feleltek meg a méretei. Na ennek ellenére 2700g lett a lányom és 50cm. :D Úgyh az uh-s méretekről csak ennyit. Nem kell félned rendben van biztosan mindene. Ha meg kisebb is lenne még van ideje behozni a lemaradását és az is lehet később fogant. Vagy valóban nem jók a méretek. Kár ezen idegeskedned. :)
2013. jún. 4. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim mondta, hogy ha ő megmérné 5 percen belül ugyanazzal a géppel, már mást mérne, de ha más doki vagy más gépen ő mérne, akkor totál más, ez csak becslés. Nekem pl. szülés előtt 30 dekával mérte nagyobbnak a babát, mint amekkora lett végül. Barátnőmet elküldték vizsgálatra, hogy pici a baba, megnézte ott egy másik doki, szerinte meg fél kilóval nagyobb volt az átlagnál... Szerintem próbálj meg nem aggódni, a következő mérésnél bizti nem mérik majd kicsinek. Ha meg mégis, arra is gondolj, hogy tök egészséges babák születnek 2.5 kilóval is meg 4.5 kilóval is, hát nyilván nem ugyanakkorák a terhesség alatt sem.
2013. jún. 4. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt Utána tudsz számolni.

És ne aggódj, én is ebben a cipőben járok.

A BPD-m:84mm,HC:314. 40+2hkm vagyok.

Orvosom,és UH-s szerint minden rendben van. Csak a hülye védőnőm akasztott ki,szokásához hívöen.

2013. jún. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!