Az alabbi probelmara melyik magnezium keszitmenyt ajanlanatok, nektek mi valt be?
Szoval, gorcseim, kemenyedeseim nincsenek, teljesen nyugodt problemamantes a terhessegem, megis ahogy haladnak elore a hetek, egyre gyakrabban ebredek az ejszaka kozepen arra, hogy begorcsol a labam. Szokott itthon lenni magnezium pezsi tabi, azt vettem eszre ha iszom egyet lefekves elott, akkor nincsenek gorcsok, vagy ha napkozben erzem, hogy jon a gorcs, es gyorsan iszom egyet, akkor hamar rovidre lehet zarni. Sajnos mar az elso terhessegemet is keseritette a labgorcs, sokszor sirva keltem miatta az ejszaka kozepen, de most szeretnem ezt megelozni. Ti, ha van ilyen problematok, mit szedtek ra? Koszi
27 hkm
sajnos én szedhettem bármit, a lábgörcstől csak a szülés szabadított meg
mind3 várandósságom alatt én is szenvedtem vele eleget.
de beszéld meg a dokiddal, hátha ajánl rá valamit.
Hat igen, sajnos az elso terhessegem soran is katasztrofa volt a helyzet, foleg a 30. het utan, amikor meg még jott hozza a kezzsibbadas is a 35. het utan, es ugy keltem hogy labam gorcsben, kezem zsibbadt es meg meg se tudom masszirozni, na az volt az igazan csodalatos.
Akkor lehet marad a jol bevalt pezsgotabi, aztan majd 2 het mulva ha megyek a dokihoz, rakerdezek. Meg szerencse, hogy legalabb a hasam sose gorcsolt se most se a lanyommal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!