Echodens belek, aggódnom kéne?
Szia!
Nekem a nődokim mondta, hogy még mielőtt bejöttek volna ezek az uh meg különféle vizsgálatok, sokkal kevesebb dologgal ijesztgették a kismamikat. Az agyi ciszta ennek tipikus esete. A terhesség bármelyik szakaszában kialakul majdnem minden babánál, de ahogy kialakul az esetek 90%ban a terhesség végére fel is szívódik.Az uh sokszor pontatlan , rosszul verődik vissza a kép... Ha kizártak ennyi mindent, akkor valószínű nem lesz baj. Legalábbis bízz benne (Tudom , nehéz)
Szia!
Ugyanígy voltam,engem is elküldtek torch-ra,amiből azt hozták ki,hogy lehetséges,hogy rózsahimlőm volt,de nem volt egyértelmű a lelet,mert közben ellenanyagom is volt.Jól megijesztettek a hülyék az utolsó két hétben,új vizsgálatra már nem volt idő.Azzal nyugtattam magam,hogy észrevettem volna,ha himlőm lett volna.Semmi baja a kisfiamnak,már 5 és fél hónapos.Ezzel a sok vizsgálattal csak idegesítik a kismamákat.Nekem egyébként azt mondta a nődokim,hogy lehetett attól,hogy valami puffasztót ettem,vagy több magzatvizet nyelt a babuci.Szóval ne aggódj,ez nem ritka jelenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!