Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Echodens belek, aggódnom kéne?

Echodens belek, aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
Genetikai tanácsadáson mondták, elküldtek Torch-vérvételre. 4-5 hét mire megjön az eredménye. De szerintem szinte 0 % ennek az esélye. Toxoplazmát most néztek, negatív; himlőt, herpest észrevettem volna. Járt így még valaki? Mi baja lehet a gyereknek?
2009. okt. 7. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nekem a nődokim mondta, hogy még mielőtt bejöttek volna ezek az uh meg különféle vizsgálatok, sokkal kevesebb dologgal ijesztgették a kismamikat. Az agyi ciszta ennek tipikus esete. A terhesség bármelyik szakaszában kialakul majdnem minden babánál, de ahogy kialakul az esetek 90%ban a terhesség végére fel is szívódik.Az uh sokszor pontatlan , rosszul verődik vissza a kép... Ha kizártak ennyi mindent, akkor valószínű nem lesz baj. Legalábbis bízz benne (Tudom , nehéz)

2009. okt. 7. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyanígy voltam,engem is elküldtek torch-ra,amiből azt hozták ki,hogy lehetséges,hogy rózsahimlőm volt,de nem volt egyértelmű a lelet,mert közben ellenanyagom is volt.Jól megijesztettek a hülyék az utolsó két hétben,új vizsgálatra már nem volt idő.Azzal nyugtattam magam,hogy észrevettem volna,ha himlőm lett volna.Semmi baja a kisfiamnak,már 5 és fél hónapos.Ezzel a sok vizsgálattal csak idegesítik a kismamákat.Nekem egyébként azt mondta a nődokim,hogy lehetett attól,hogy valami puffasztót ettem,vagy több magzatvizet nyelt a babuci.Szóval ne aggódj,ez nem ritka jelenség!

2009. okt. 9. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát remélem. Tegnap voltam az orvosomnál, aki azt mondta, hogy amúgy sincs semmi értelme már a 2. trimeszterben a Torchnak, mert a terhességet ilyenkor már nem lehet megszakítani. Csak koraszülést lehet elindítani, azt meg ő nem vállalja, mert ezeket a betegségeket a magzat lehet, hogy nem is kapja el az anyától. Szóval ha pozitív, ha negatív, igazán nincs mit tenni, csak idegeskedni. Nem értem tényleg minek ez a sok hülye vizsgálat?
2009. okt. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!